Nyårshumor

Den här filmen är en riktig nyårssucce. Jag såg den med mamma och pappa förra året. Den är rolig. Det är bra och tokiga skådisar.
 

14-dagarslistan

Kommer börja med 14-dagarslistan igen from imorgon. Har inte haft den sen april, så det har ju hänt en del sen dess. Har även ändrat lite i listan.
 
Här är den nya listan.
 
 
1. Din bästavän.
2. Din/dina favorithemsidor.
3. Bilder på dig som liten.
4. Mitt/mina mål innan året är slut.
5. Min/mina favoritmaträtter.
6. En låt som får mig att gråta.
7. En låt som gör mig glad.
8. En film som gör mig ledsen.
9. En film som gör mig glad.
10. Mitt favoritcitat.
11. Min favoritbild på mig själv.
12. 5 saker ni inte visste om mig.
13. Dina planer inför sommaren!
14. Något/någon jag älskar.

Bio på onsdag

Vi går på bio på onsdag istället. Då jobbar pappa. Jag och mamma möter upp honom vid bion.
 
Jag och pappa åkte upp på stan idag och fixade biljetter. Hade vi gått imorgon hade vi fått suttit så långt fram.

Ingen bio idag

Det blir ingen bio idag. Dom sa på nyheterna att man får börja skjuta raketer from 16:00. Mamma och pappa sa att vi skulle vara hemma för Clarys skull. Troligtvis kommer hon att bli livrädd ikväll när det smäller.
 
Här kommer lite nya bilder på henne.
 

Sune i Grekland

Imorgon ska vi i familjen på bio. Vi ska se Sune i Grekland. Har sett trailers om den på nätet. Den verkar vara tokig och rolig. Har läst många Suneböcker. Dom är också bra. Författarna bor dessutom här i Örebro. Man känner igen vissa platser, även fast vissa av dom är omdöpta.
 
 
 
 
 
 

Filmer med Suzzie Tapper

Nu tänker ni säker. ÅH, ska hon börja snacka om Parkinsonfilmerna nu igen. Nej, nej, neeeeeej! Idag ska jag skriva om Suzziefilmer utan Parkinson.
 
Det finns 2 svenska filmer där låtar med Suzzie förekommer.
Dom heter PS sista sommaren och The ninja mission.
 
Såg nyss att en av filmerna finns i sin helhet på Youtube, så jag tänkte länka den.
 
 

Orrar

Tycker att det här klippet är roligt. Har kollat på det många gånger. Man känner igen det till en viss del.

Lite bilder från Julafton

Kollade runt bland mina bilder på kameran. Då såg jag att det fanns några bilder som jag inte har laddat upp än. Här kommer en liten bildbomb från Julafton.
Pappa ställde sig framför granen när jag skulle ta kort på den.
 
Granen och Daniel.
 
Gun, Björn och Daniel.
 
Mamma.

Clary igen

Har lite bloggtorka just nu, så jag lägger upp lite nya bilder på Clary.
 

Nytt videoinlägg - Försök till Tassboll

Mamma försöker spela Tassboll med Clary. Det går inte så bra. Det brukar aldrig gå om man filmar henne samtidigt.
 

Den gamla TV:n

För några dagar sen kom jag på att jag även kan lyssna på skivor i min TV. Det vet jag inte om jag kunde göra på min gamla.
 
På tal om min gamla TV.
 
Den hade inbyggd DVD. Jag fick den år 2004. 4 år senare pajade DVD:n. Då lämnade jag och pappa in den på service. Dom kunde tyvärr inte laga den. Det var nån ynka liten fjäder eller skruv som var trasig eller gått ur led. Alla i familjen tyckte att det var dåligt. En Philips borde ju ha reservdelar flera år efter.
 

Bättre sent än aldrig

Här kommer en bild på deon.

Mormor är hemma :-)

Idag skjutsade vi hem mormor från sjukhuset. Hon fick också med sig en rollator hem. Den behövde hon inte ha. Hon var pigg i början. Sen ville hon gå och lägga sig. Men det tror jag berodde på ren trötthet. Hon tyckte iaf att det var skönt att få komma hem igen.

Konstiga ställen för en katt

Ibland ligger Clary på dom mest konstiga ställena. Hon brukar ofta ligga i fönstret i TV-rummet. Ibland har hon blomkrukan typ som kudde.
 
Och ibland ligger hon i diskhon i köket.
 

Nytt videoinlägg - Clary på puffen

Clary ligger på puffen i vardagsrummet. Där brukar hon ligga rätt ofta.
 

Mormor

Fick veta att mormor får komma hem imorgon. Jag ska följa med mamma och pappa till sjukhuset och hälsa på henne imorgon.
 
 

8 år sedan

Idag är det 8 år sedan det var tsunamikatastrofen i Asien. Minns att jag tyckte att det var hemskt. Det var jättemycket om det på nyheterna då. Jag minns också att jag tyckte att dom pratade för mycket om Thailand. Många svenskar var ju där på semester. Det var lite om Sri Lanka också. Jag var där för 11 år sedan. Några av dom ställena vi var på förstördes. Jag har några bilder därifrån. Dom är tagna med en vanlig kamera, så jag kan tyvärr inte lägga upp dom.
 
Många av ställena som förstördes har dom byggt upp nu. Dom öppnade också många nya barnhem efter det.
 

Nytt videoinlägg - Anonyma skator

Skatorna har typ en politisk debatt på baksidan.
 

Nytt videoinlägg - Pappas jultidning

Vi skojade med pappa. Vi hade köpt en tidning med Maria Montazami.

Förklaring

I förrgår fick jag en förklaring till varför Disney har klippt bort saker i Jultomtens verkstad. Det kanske inte syns så bra på bilden. Men jag hopas att ni kan läsa det.

Nytt videoinlägg - Lilla Karin

Lilla Karin var trött innan alla skulle åka hem.


Bildbomb på mina julklappar

Fick en deo också. Den glömde jag att ta kort på. Den bilden kommer senare.

Kom ihåg

Att man ska slå in Julafton...
 

Man tröttnar aldrig på Clary

Lägger upp lite bilder på Clary också. Hon var med oss när vi klädde granen. Men hon har inte vält omkull den än. Jag tror inte hon gör det heller.
 
 
 

"Helgerundan"

Förlåt för dålig uppdatering, men det är ju Julafton idag.
 
Varje Julafton har vi haft en tradition i familjen. Det har alltid haft suttit en lapp vid Helge i granen. Helge är en uggla som jag gjorde på Lekis. Det finns också fler lappar i huset. Till slut ligger det en julklapp nånstans. I år tog jag kort på alla lappar och ställen jag letade på. Jag tog också kort på julklappen. Jag fick en dagbok till nästa år.

"Skinkan"

Ikväll hade vi "Skinkan" med några kompisar till mamma och pappa. Dom bodde grannar med oss på 80-talet. Dom hade också blivit mormor och morfar, så vi firade dom. Barnet blev en tjej som får heta Filippa. Dom visade kort på henne. Hon var söt.
 

Nytt videoinlägg - Karin, Nalle och Nasse

Karin fick låna 2 av mina gosedjur. Hon tyckte nog bäst om Nallen.
 

Mitt kusinbarn Karin

Fick besök av en del av pappas släkt förut. Det var bland annat mitt kusinbarn Karin. Det var kul att träffa henne. Har bara sett henne en gång förut. Det var när min andra kusin gifte sig i somras. Karin var väldigt nyfiken. Hon blev väldigt nyfiken på Clary. Jag tror att Clary var minst lika nyfiken på Karin.

 

 


Mormor igen

Idag hälsade jag och mamma på mormor igen. Idag satt hon en stund i sängen. Förut har hon bara legat ner när vi har varit där. Det blev en överraskning att vi kom. Vi frågade också om hon ville komma hem till oss på julafton. Hon sa att hon inte skulle orka med det. Vi i familjen skulle komma och hälsa på henne istället. Enligt mig och mamma blir det ingen riktig jul utan mormor.
 
 

Mat och sand

Jag och pappa var nyss till Hund & Katt. Där köpte vi kattsand och "Knaper" till Clary. Det fanns mycket olika mat och sandsorter att välja på.
"Knaper"
 
Sanden
 
 
 

Mattkatten

Jag satt i duschen förut. Då kom Clary in i badrummet. Hon började tugga på mattan. Några minuter senare kom pappa in i badrummet. Han sa till Clary att sluta tugga. Till slut fick vi ta bort mattan. Då gick hon ut. Där tuggade hon på mattan i hallen istället. Till sist fick vi stänga dörren in till badrummet. Hon är mycket för trådar och snören. Det ska bli spännande och se hur hon reagerar på julgranen imorgon.
Clary på mattan i stugan i Dalarna.
 
 

Christmas Puppydance

Tycker att den här hunden är söt. Klippet i sig är också rätt roligt.
 
 

Jullov nu

Nu har jag jullov från jobbet. Det märktes också på antalet hundar. Det var bara 4 hundar där idag. Det var Donna, Kelly, Ozzy och Asta. Vi släppte ut dom i skogen. Det var kul att se Asta springa. Hon är en sån hund som annars inte vill gå när det är kallt. Men det är när hon går i koppel. Har inget kort på Asta. Jag ska nog ta ett i januari när jag kommer tillbaka dit.
Kelly
 
Ozzy

Julbord på jobbet

Idag hade vi julbord på jobbet. Det var jättegott. Jag har också ätit den första julskinkan för i år. Den var god. Det var mycket smak på den.
 
Vi hade också julklappsbyte. Jag fick en glaskula med lampor i. Jag, mamma och Idas mamma hade gemensamt köpt lite grejer till personalen. Dom fick 2 muggar som det stog God jul på. Dom fick också godis. Ena personalen fick dessutom klappen från mig i julklappsbytet. Det var en mjukistomteskål. Ja, jag kan inte beskriva den på nåt annat sätt. Tog inget kort på den. Den ser ut ungefär som den på bilden om man bortser från benen på grytan. Nu är ju bilden tecknad, men jag hittade ingen bättre bild.

Hos mormor idag

Idag var jag och mamma till sjukhuset. Där hälsade vi på mormor Dagny. Hon mådde bättre idag. Idag kunde man höra vad hon sa. Mamma var till henne igår. Hon sa att mormor hade svårt att prata då. Idag hade hon ätit lite mer, inte bara soppa. Är faktiskt lite avis på henne som har fått sparrissoppa. Men jag fick julbord på jobbet idag, så jag ska inte klaga. Mer om det i ett annat inlägg.
 
Idag skrattade hon lite också när vi berättade vissa saker, så det är ju också ett gott tecken.
 
 
 

Skottet i Jukkapalmen

För några dagar sedan gjorde mamma en ovanlig upptäckt. Hon såg att det var ett litet skott i Jukkapalmen i badrummmet. Det har aldrig varit det förut. Skottet är väldigt lite, men jag tror att det syns på bilden.

Julblommor

Mamma var hos mormor idag igen. Hon hade köpt en bukett blommor till henne. Den fick hon inte ta med in pga allergi. Mamma sa att jag skulle ta kort på den istället. Lägger också upp en bild på våran Amaryllis.

Stöddiga Clary

Tog ett kort på Clary för några dagar sedan. Hon ser lite stöddig ut på den bilden.
 

Dubbel bemärkelse

Såg nyss en rolig bild på Facebook. Det är en sån där bild som man kan tolka lite som man vill. Kan hålla med om att det som bilden menar inte är så lätt.
Foto

Ska man tro på det här?

Såg den här bilden på Instagram.
 

Bilderna från Melodifestivalen 2012 - Vägen till Baku

Robin Stjernberg
 
Eric Gadd
 
Lisa Miskovsky
 
 Mattias Andreasson och en reporter
 
Andreas Johnson
 
Molly Sandén
 
Ulrik Munther
 
Thomas Di Leva
 
Danny Saucedo och Gina Dirawi
 
Sara Dawn Finer, Gina Dirawi och Hlena Bergström
 
Sean Banan
 
 

Kommentar om Loreen

Fick en kommentar angående schlagerinlägget igår.
 
Postat av: 333
http://www.ndr.de/ndr2/programm/sendungen/der_ndr2_morgen/jahreshitwm101.html Rösta på Loreen här!
dessutom: Loreen har nominerats till TRE World Music Awards, för Bästa kvinnliga artist, Bästa entertainer och bästa låt med Euphoria!!! Rösta genom att klicka på Loreens porträtt här: http://bit.ly/TY3jpG ,här http://www.worldmusicawards.com/#!worlds-best-entertainer-of-the-year/c17uc och här: http://bit.ly/Te81xg

Rösta här också: http://www.los40.com/premios-40-principales/nominados/ (spansk sida)

http://bit.ly/UDrdGJ (P3 Guld)
 
Svar: Oj, vad många sidor. Ska gå in och kolla på dom senare.

Melodifestivalen 2012 - Vägen till Baku

Jag kollade nyss på det på TV. Det var bra. Man fick se lite intervjuer backstage som inte sändes i TV. Det var mycket om Loreen. Det brukar alltid vara mycket om vinnaren. Loreen vann ju hela Eurovision, så det var mycket om det också.
 
Det var också en del intervjuer med nästa års artister. Har redan hittat några som jag tror blir favoriter. Tog också lite kort från programmet. Dom bilderna kommer upp imorgon. Just nu ligger kameran på laddning, och jag går inte upp inatt och publicerar bilderna. Den laddar rätt länge, så den är nog klar vid 01:00.

Den här låten

Den här låten sjöng en av min personal lite på i förra veckan. Jag trodde att det var nån låt hon hade hittat på. Hon sa att den fanns.  Nu har jag googlat upp låten. Jag tycker att den är rolig.
 

Nytt videoinlägg - Klo och fågeltittande

Clary brukar ofta kloa på sitt "träd" när hon har fått godis.
 
 

Bättre nu

Mormor har varit sjuk. Hon var magsjuk och sov hela dagen igår. Mamma har varit hos henne idag. Jag ringde till mamma nyss. Då var hon på väg hem. Mormor mår bättre nu. Hon har ätit lite och varit uppe lite idag. Jag hoppas att hon blir helt frisk snart.
 

Nytt videoinlägg - Scalaryngel

Här kommer klippet med Björns Scalaryngel.
 

Norsk datakurs

Pappa hade fått en grej på mailen. Det var ett klipp med en norsk datakurs. Vi kollade på det förut. Alla tyckte att det var roligt.
 

Säsongsfinal i Så mycket bättre

Ikväll var det säsongssfinal i Så mycket bättre. Har knappt sett ett enda avsnitt i år. Har haft lite otur när det gällde årets säsong. Antingen har vi åkt bort. Eller också har vi haft folk här.
 
Lyckades iaf att ta lite bilder. Är nöjd med dom för att vara tagna på TV:n.
 
 

Hos Björn och Gun

Idag var vi hos våra släktingar Björn och Gun. Jag tog lite kort hos dom. Det var mest på fiskarna. Det var också på en annan grej. Den kommer jag inte ihåg vad det hette. Jag filmade också på Scalarynglen. Den filmen kommer upp på bloggen imorgon.

Nytt videoinlägg - Pipkatten Clary

Jag ger Clary mat igen. Hon piper som en liten mus.
 
 

Shaking Generation boken

Fick Björn Hellkvists bok av mamma och pappa idag. Den ska jag ta med när vi åker bort i eftermiddag. Vi ska åka hem till dom som jag fick fel bok av.
 
Har redan börjat läsa lite i boken. Den verkar gripande. Jag återkommer med en resension när jag har läst ut den.
 

Clary i TV-rummet och mammas säng

Här kommer ännu mer bilder på Clary. Jag kommer nog aldrig att få nog av den katten.
 

Men nu jävlar har det väl ändå gått för långt!

Såg på Instagram att dom ska klippa bort några saker i Jultomtens verkstad. Det är den svarta dockan som säger mamma. Det är också den gröna gubben i rullstol. Dom anser att det är rasistiskt med en svart docka. Gubben var nånting om judendomen. Men va faan! Då borde det väl inte få finnas mörkhåriga i serier heller. Eller dom som kommer från andra länder än det land som filmen har sin hemmaplan. Eller personer med sjukdomar som kan orsaka diskusioner.
 
Detsamma gällde årets Lucia. En kille fick inte vara Lucia. En annan kille skulle inte få vara pepparkaksgubbe. I vissa skolor var det fotoförbud på Luciatågen. I vissa skolor fick man fota, men inte lägga ut korten på nätet.
 
Det har inte pratats nåt om det här tidigare, så varför just nu?
 
 
 

Lucia

Idag är det Lucia. Det firar jag med att länka ett bra luciaklipp. Har redan länkat det en gång förut, men jag gör det igen. Den här gången blir det tyvärr med sämre kvalitet.
 

Lakritsgodis

Kan hålla med till en viss del när det gäller det här klippet. Jag är inte heller så förtjust i lakrits. Möjligtvis saltlakrits, men det är inget jag brukar köpa.
 

I år igen!

Hörde på nyheterna att Julbocken i Gävle har brunnit i år igen. Det verkar som att det har blivit nån sorts tradition med det. Det har hänt typ 8 gånger sen 1966 att den inte har brunnit ner. Själv tycker jag att det är tråkigt att dom bränner ner den.

Nytt videoinlägg - Bambi äter

Här kommer videon på Bambi "Översten".
 
 

Allsång på Skansenspelet

Britt-Marie och Bernt var här förut. Dom firade mig i efterskott. Jag fick ett spel av dom. Det var Allsång på Skansen. Det är frågor om musik. Det verkar vara ett jätteroligt spel. Ska fråga mamma eller pappa om vi kan spela det senare ikväll.

En kommentar

Fick en kommentar.
 
Postat av: Nova

Hejhej! Nu är det frågestund på bloggen så gå in och ställ gärna några frågor! Jag svarar på alla frågor i en videoblogg :)

Svar: Ska gå in och ställa en fråga sen. Det blir nog senare ikväll.

 


Snart klar med kortet

Nu är jag snart klar med julkortet till Suzzie Tapper. Har skrivit ut en bild på mig själv nu. Det ska jag sätta på baksidan på kortet. Kommer att klippa det runt eftersom det är jul.
 
Här är bilden jag ska skicka.
 

Nytt videoinlägg - Rådjurshonan

Här kommer ett videoklipp på rådjuren på tomten.
 

Aldrig så länge i en taxi

Kör på med ett till inlägg. Ville skriva det förut. Men jag ville vara social när mammas kompis var här.
 
Imorse blev det en riktig rundtur i taxin. Chauffören var från Karlskoga. Han hade knappt varit i Örebro. Vi skulle hämta en tjej på ett gruppboende. Varken jag eller chauffören hittade dit. Chauffören fick ringa till boendet. Till sist efter mycket om och men kom vi fram till boendet.
 
Sen skulle vi lämna tjejen från boendet på en daglig verksamhet. Chaufföen hittade knappt dit heller. Jag var framme på jobbet ca 09:20. Då han jag inte heller äta lunch. Jag var allmänt trött när jag kom dit. Jag har aldrig förut suttit så länge i en taxi.

Mammas kompis

Mamma hade en kompis här förut. Hon har jättemånga katter. Hon fick hälsa på Clary. Hon tyckte att Clary var jättegullig. Jag visade också en bild på Clary när hon sover. Tänkte lägga upp den bilden här på bloggen nu. Lägger även upp en till bild på henne.
Clary med sin folieboll.
 
Clary ligger på rygg och sover.
 

En ny bok

Nej, jag har inte fått Shaking Generation. Men jag fick en annan bok idag. Det var från våra kompisar. Dom kunde inte komma igår kväll.
 
Jag fick Annika Laacks bok Mr P i mina fotspår. Jag har läst lite i den redan. Den verkar bra. Jag är också vän med Annika på Facebook. Vissa personer hon skriver om vet man lite vilka dom är.
 

Rådjurs och Hackspetsbesök

Vi hade besök av rådjur och en hackspett förut. Det äldsta rådjuret kallar vi för "Översten" Det är den med horn på. Dom andra tror jag är honor. Hackspetten var en hane för att den var röd i nacken. Det syns tyvärr inte på bilden, men den var det.
 
 

Google visste

Google visste att jag fyllde år igår. Konstigt men sant.
 
 
 

Beställt boken

Mamma beställde boken Shaking Generation åt mig förut. Det skulle ta 2-3 dagar att få hem den. Jag får den förhoppningsvis i nästa vecka. Jag har läst på Facebook att den ska vara väldigt gripande.
 
 
 

Fel bok

Som jag skrev förut hade jag lite födelsedagsfirande här. Jag fick prenumeration på KP. Jag fick också en bok. Problemet var att det var fel bok. Det var även fel författare. Jag önskade mig Björn Hellkvists bok Shaking Generation. Istället fick jag en bok av Björn Hellberg. Jag sa att det var fel bok och typ bad om kvittot. Mamma gillar deckare, så hon får boken. Själv ska jag beställa boken på nätet. Jag tror att det ska finnas en sida där man samtidigt skänker pengar till Björns fond.
 
Jag återkommer om jag hittar nåt. Det blir nog imorgon.
Björn Hellberg
 
Björn Hellkvist

Fest

Har lite fest här nu. Det är med både glädje och besvikelse. Berättar mer ikväll.
 
 

TV:n funkar nu

Pappa lyckades ställa in TV:n. Har lärt mig lite hur det funkar. Man ska kunna koppla den till datorn också. Men det får vi läsa om senare.
 

Teknikens under...

Idag fyller jag 22 år. Jag fick en platt-TV nu på morgonen. Jag har inte använt den än. Vi får inte in någon signal typ. Mamma eller pappa ska ringa till Åkes sen och fråga dom om TV:n. Dom ska ringa när dom öppnar. Jag hoppas att jag kan använda den på nåt sätt idag. Som tur är kan man kolla på dom program jag vill se på webben.
 

Kvällen med Ida

Idag har Ida varit hos mig. Vi hade det mysigt. Vi satt i köket och ritade. Då passade jag på att slutföra "Operation julkort till Suzzie Tapper". Jag blev nöjd med kortet. Tog även kort på lite andra saker vi gjorde.
Idas fina hästteckningar.
 
Julkortet till Suzzie Tapper.
 
Vi fick varma mackor.
 

Som besatt

Sen jag hittade Swefilm igår har jag typ fastnat vid datorn. Har redan hunnit titta på en film. Det var Sagan om Ariel. Den var bra. Jag älskade Arielfilmerna när jag var mindre. Filmen var på engelska, men det var med svensk text. Nästa film jag kommer titta på är Nya äventyr med Nalle Puh. Den gick på bio förra julen. Vi tänkte gå på den, men den visades på så tokiga tider. 
 
Kommer att tipsa Ida om Swefilm också. Hon kommer hit om en stund. Det ska bli kul. Det är en månad sen vi träffades utanför jobbet.

Swefilmer

Fick ett jättebra tips på en blogg jag läser. Det var om en himsida. Den heter www.swefilmer.com. Där kan man kolla på filmer i sin helhet. Det finns både utländska och svenska filmer. Det finns också olika kategorier att söka bland. Har redan hittat några filmer jag vill kolla på. Det är bland annat Disneyfilmer. Det dåliga är att det inte är svensk text på dom svenska filmerna. Annars är det en bra sida. Jag kommer iaf att besöka den fler gånger.

Imorgon, för typ 3:e dagen i rad...

Vill inte göra kortet till Suzzie idag av olika anledningar. Det är inte det att jag inte vill skicka nåt till henne. Det hände lite andra saker idag som gör att jag inte har sån stor skaparlust just nu. Men imorgon ska jag göra färdigt kortet. Det är ju mindre jobb med den här bilden än med den andra.
 
 
 

Vadå killar och icke blondiner?!

Kom på att det var ett tag sen jag gjorde ett media och nyhetsinlägg.
 
Var nyss inne på Lilla Aktuellts hemsida. Där var det ett inslag om Lucia. Det var en kille på en skola som ville vara Lucia. Men han fick inte vara Lucia för att han var kille. Tillochmed tidningar skrev om det. Själv tycker jag att killar ska få vara Lucia om dom vill det. Men alla vill väl att det typ ska vara som det alltid har varit.
 
Kommer själv ihåg när jag gick i sexan. Då blev en mörkhårig tjej Lucia. Jag minns att det blev en massa snack i klasserna då. Typ alla sa att det skulle vara en ljus tjej som skulle vara Lucia. Jag tycker att mörkhåriga ska få vara Lucia också. Hårfärgen ska inte spela nån roll.
 
Här har ni klippet för er som vill se det. http://www.svtplay.se/klipp/894581/fick-inte-vara-lucia
 

En julkatt

Mamma gav nyss en bit pepparkaka till Clary. Hon gillade det. Jag ska ge henne lite själv nån gång. Då kommer jag också att filma det.

Mysbilder på Clary

Har tagit lite mysbilder på Clary. På den sista bilden ligger hon på hyllan på mitt rum. Där har hon aldrig legat förut.
 

Imorgon

Jag ska göra färdigt julkortet till Suzzie imorgon. Vi ska lägga oss rätt tidigt idag. Jag vill hinna göra lite annat innan dess.
 
 
 

Ett julkort till Suzzie Tapper

Ska göra ett julkort till Suzzie Tapper. Den här gången ligger jag lite på latsidan när det gäller brev till henne. Hon ska få den här bilden. Jag ska göra den lite extra fin. Jag ska rita granris typ som en ram runt bilden. Jag kommer att ta kort på den. Men den bilden laddar jag upp imorgon. Så länge får ni nöja er med bara bilden.
 

Nytt videoinlägg - Jag ger Clary godismat

Jag ger Clary lite Shebamat. Idag var hon lite olydig och hoppade upp på diskbänken. Jag tror det var för att jag gav henne godismat. Det brukar alltid vara mamma som gör det. Egentligen ska man ta undan maten när hon hoppar upp på diskbänken. Men jag ville gärna göra den här videon. Jag blev nöjd med den. Att jag dessutom spelade favoritjullåten i bakgrunden gjorde bara saken bättre.
 

Narnia och Skilda världar

Vi kollade på film på jobbet också. Det var Narnia - Häxan och lejonet. Den är sådär. Ni vet ju sen tidigare att jag inte är så förtjust i fantasy. Men jag tycker ändå att den är spännande. Den är rätt lång. Vi kommer nog att fortsätta kolla på den imorgon.
 
Jag tycker också att det är kul med lite nya filmer. Förut kollade vi bara på Skilda världar. Den tyckte jag var bra i början. Men sen blev det för mycket. Den serien gick på TV från 1996-2002, så det blev ju en del avsnitt.

Jobbet igen

Idag åkte jag till jobbet igen. Det var kul, fast man frös om fingrarna ute. Det var också kul att få träffa alla igen. Vi gjorde lite andra saker på jobbet också. Men det skriver jag om i ett annat inlägg.
 
 
 

En rolig magnet

För några år sen köpte vi en rolig kylskåpsmagnet.
 
 

Nya bilder på lillälsklingen

Här kommer några nya mysiga bilder på Clary.
 

Bildbomb från helgen här hemma

Har tagit lite bilder här hemma under helgen.
I fredags spelade vi spelet The art og Science.
 
Vi hade också fredagsmys med hämtpizza.
 
Suzzie Tappers födelsedag.
 
Adventsljusen.
 
1:a advent.
 
 
 
 
 
 
 

Anastasiya från Ukraina

Igår kväll var det Junior eurovision song contest 2012. Den som vann var Anastasiya från Ukraina. Sverige kom på 6:e plats av 12 bidrag. Jag tycker att Ukrainas bidrag var rätt så bra. Anastasiya har en stark röst. Hon var också en av storfavoriterna innan tävlingen.
 
Här har ni hennes låt.
 

Hemma från julmarknaden

Idag var jag till Karlslund med mamma och pappa. Det var julmarknad där. Vi gick bland annat in i en prylaffär. Några som var där hade 2 hundar. Det var korthåriga Jack Russel. Dom hette Rocky och Gloria. Dom var söta.
 
Sen gick vi till ett annat ställe. Där köpte mamma en julbock som var gjord av gran. Det hette Arbaham. Lovar en bild på honom sen. Den kommer nog upp ikväll eller imorgon.
 
Sen gick vi till Lina. Där hade hon lite fika och loppis. Jag pratade en del med Lina.
En julbock som ser ut som Abraham.
 

I did it!!!

Jag ringde till Suzzie Tapper för typ en halvtimme sen. Det gick över förväntan. Hon tackade för kortet jag skickade. Sen frågade hon mig hur jag mådde. Jag sa också att jag fyller om 1 vecka. Då grattade hon mig i förskott. Hon hoppades också att jag får en bra födelsedag.
 
Det blir en tur till Julmarknaden med ett stort leende på läpparna.
 
 

Julkalandern

Såg nyss årets julkalender på SVT-Play. Den verkar vara bra och rolig. Den verkar också vara tokig som den förra Greveholmskalendern. Jag längtar redan till imorgon när man får se nästa avsnitt.

Suzzie Tappers födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag. För det är Suzzie Tappers födelsedag. Hurra hurra hurra!
 
Jag ska som vanligt ringa till henne sen. Jag hoppas att det går bra. Har haft "otur" en gång när jag har ringt henne. Nedan kommer en typ av "årssammanfattning".
 
2009: Första gången jag ville gratta Suzzie. Då var jag jättenervös. Då fick mamma ringa till henne först. Sen fick jag prata med henne. Hon blev både glad och förvånad över att jag kom ihåg hennes födelsedag.
 
2010: Då hade jag bestämt mig för att ringa själv. Men då var hon jättestressad över en grej. Då sa jag bara grattis. Hon sa iaf tack. Sen lade vi på. Jag minns att jag var helt skakis efter det samtalet. Men jag var även stolt över att jag ringde själv.
 
2011: Då skulle jag ringa till henne själv igen. Jag skulle också gå på ett disco på kvällen. Jag hade bestämt att jag inte skulle gå om jag inte fick tag på Suzzie. Jag hade laggt in ett nummer i mobilen. Men då hade hon bytt nummer. Jag trodde typ att världen hade gått under. Då kom jag på att man kanske kunde hitta hennes nummer på ett annat sätt. Det gjorde jag också. Då ringde jag henne. Då frågade hon hur jag mådde. Vi pratade ganska länge. Ja i typ 5 minuter, men det kändes mycket längre för mig. För er som undrar. Ja, jag gick på discot med ett leende på läpparna.
 
2012: Det vet jag inte inte än. Det är lite tidigt att ringa henne nu. Jag ska prova att ringa henne i eftermiddag. Jag hoppas att hon har tid att prata då. Jag ska iaf gratta henne.

RSS 2.0