Nytt ideoinlägg - Clary i garderoben

Jag var ju bara tvungen att filma henne också.
 

Clary i garderoben

Imorgon åker vi till stugan. Jag har inte börjat packa än. Jag ska göra det senare ikväll. Men idag när mamma och pappa packade gick Clary in i pappas garderob.
 
 
 

Gulsippor

Kom nyss hem från en skogspromenad med mamma och pappa. I början av skogen såg vi några gula blommor. Dom såg ut som Vitsippor fast dom var gula. Mamma och pappa trodde att det var Gulsippor. Jag googlade på det när jag kom hem. Då kom vi fram till att det vad Gulsippor.
 
Här är bilden jag tog idag.
 
 

Nytt videoinlägg - Clary vädrar magen

Våran tokfia Clary ligger på en matta och vädrar magen. Det ser jättemysigt ut.
 

Påsken i bilder

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från påskhelgen. Den här påsken har varit ganska lugn. Mormor har varit här på lunch och fika.

 
 

 


Rio

Idag har jag inte gjort så mycket. Den mesta tiden har gått åt till att kolla på TV och film. En av filmerna jag såg var Rio. Jag sa till mamma och pappa igår att jag vill se Rio 2. Den hade premiär i förrgår, så den går nog kvar rätt länge. Oftast när det är en tvåa på en film är det bra om man har sett ettan. Oftast är ju ettan bättre än tvåan. Men jag tror att tvåan är bra ändå.
 

Regn och rusk

Idag har det regnat konstant hela dagen. Hade jag inte haft ett jobb på ett hunddagis hade jag hållt mig inne. Det regnade ganska mycket på förmiddagen, men på eftermiddagen öste det ner. När vi kom tillbaka fick vi torka hundarna med handduk. Som tur är så är jag förtfarande lite snuvig, så jag kände som tur var inte lukten av blöt hund. Om man nu ska säga att det är tur att man är förkyld, men det beror ju på hur man ser det.
 

Bättringsvägen

Är på bättringsvägen nu. Den här gången gick förkylningen över rätt fort. Men det tror jag har och göra med att jag tog det rätt lugnt. Jag har hållt mig inne nu dom här dagarna.
 
Ska föresten till jobbet imorgon. Det ska bli skönt att få komma ut igen.
 
 

Strömavbrott

Idag hade vi strömavbrott. Det var inte bara vi i huset som hade det. Även andra i stan blev drabbade. För att dokumentera det hela tog jag ett kort på min taklampa. Hm, man kunde väl ha tagiten bild på klockradion eller nåt. Men nu blev det som det blev.
 
 

Jobbselfie

En selfie jag tog på jobbet i förra veckan.
 
 

Blogg på is

Det här gången har jag en bra förklaring till varför jag inte har bloggat. Jag har varit sjuk dom senaste dagarna. Men nu börjar jag bli bättre. Har t:ex börjat på tillbaka aptiten och längtan att få göra lite olika saker. Är hungring nu. Men mamma håller på och steker pannkakor till mig.
En selfie som jag tog sist jag var hos mormor.
 
 
 

RSS 2.0