Nytt videoinlägg - Bambi med konstiga horn

Vi har ett rådjur på våran baksida. Han har jättekonstiga horn. Ska försöka att få honom på film sen när hornen har blivit lite större.
 

Karins födelsedag

Idag fyller mitt kusinbarn Karin 2 år. Hon fyller egentligen år på skottdagen. Men eftersom det inte är skottår iår firar man henne idag istället.
 

Nytt videoinlägg - Clary i diskhon

Jag har säkert skrivit förut att Clary brukar ligga i diskhon i köket ibland. Jag har inte fått det på film förut. Eller jo, men när jag har velat filma har hon antingen hoppat ur eller sover. Det här klippet är några dagar gammalt. Men jag blev glad att få en film på henne när hon var vaken.
 

Nytt videoinlägg - Jagad

Jag typ jagar Clary med kameran. Då springer hon upp på övervåningen.
 
 

Summering av Melodifestivalen 2014 deltävling 4

Alcazar: Blame it on the disco= Den här låten tyckte jag var riktigt bra. Det var en riktig Alcazarlåt. Dock var den väldigt lik deras låt Stay the night från 2009. Men jag tyckte ändå att det var en värdig finalist. Den får betyg 4,5 av mig.
I.D.A: Fight me if you dare= Den här låten tyckte jag var sådär. I början var den bra. Sen blev den lite småstökig. Det kanske inte var något att skicka vidare. Den får betyg 3 av mig.
 
Janet Leon: Hollow= Den här låten var en av kvällens "snopisar" dvs att den inte gick vidare. Man blev smopen om man säger så. Sångmässigt tyckte jag att den var bra. Jag tyckte att den skulle ha gått vidare från första omgången. Den får betyg 4 av mig.
 
Ammotrack: Raise your hands= Den här låten gillade jag inte alls. Jag tyckte bara att det blev stökigt. Jag blev förvånad över att den gick vidare till Andra chansen. Det fanns andra låtar som jag tycte var bättre. Den får betyg 2,5 av mig.
 
Josef Johansson: Hela natten= Den här låten var hela familjens storfavorit. Jag tyckte att den påminde omOskar Linnros. Det tyckte mamma och pappa också. Sångmässigt tyckte jag att den var bra. Det skulle säkert ha fått många poäng om den hade kommit till finalen. Den får betyg 5 av mig.
 
Linda Bengtzing: Ta mig= Den här låten tyckte jag var sådär. Det fins bättre låtar med henne. Det var även en av kvällens "snopisar". Jag trodde att den skulle ha kommit vidare. Men jag tror inte att den skulle ha vunnit om den hade kommit till finalen. Den får betyg 3 av mig.
 
Ellinore Holmer: En himmelsk sång= Den här låten var också en av mina favoriter. Jag tycker att hon har en jättefin sångröst. Jag blev fönrvånad över att den bara kom till Andra chansen. Enligt mig skulle den ha kommit till finalen. Den får betyg 5 av mig.
 
Anton Ewald: Natural= Den här låten tyckte jag var ganska bra. Den var mycket bättre än han låt Begging från förra året. Den tyckte jag bara var tjatig. Den här låten var också lite smöenformig. Jag misstänkte att den skulle ha kommit till final. Den får betyg 3,5 av mig.

Hålla hemligheter

Just nu spelar Sverige match i Ishockey i OS. Mamma och pappa har sagt att jag inte får säga resultatet än. Dom ska se reprisen av matchen i eftermiddag. Under tiden får jag inte säga något om resultatet av matchen. Jaja. Det är tur att dom inte är medlemmar på t:ex Facebook och Instagram. Vissa saker går knappt att helt utesluta idag.

Helg igen

Nu är det äntligen helg igen. Det är skönt. Har inte några planer för helgen. Ska bara vara hemma och ta det lugnt.
 
 
 
 

Älgen Älgsson

Onödigt inlägg kanske. Men såhär ser det ut ibland på väggen i badrummet.
 

Summering av deltävling 3 från Göteborg

Outrigger: Echo= Den här låten tyckte jag bara var stök och bök. Jag gillade den inte alls. Jag tyckte inte att den skulle ha gått till Andra chansen. Det finns bra rocklåtar. Men det här blev bara skrikigt. Den får betyg 1 av mig.
 
Eko: Red= Den här låten tyckte jag var en av kvällens bästa. Det var speciell stil. Men den var ändå bra. Jag trodde att den skulle komma vidare. Den förtjänade inte en sistaplacering. Den får betyg 3,5 av mig.
 
Oscar Zia: Yes we can= Det här var enligt mig kvällens bästa. Den var också en förutsägsbar låt dvs att den var segertippad. Mamma och pappa gillade den inte. Men den är nog något för ungdomlig låt för dom. Den får betyg 5 av mig.
 
Shirley Clamp: Burning alive= Den här låten tyckte jag var ganska bra. Det finns låtar med Shirley som är bättre. Men med tanke på många andra låtar var den bra. Jag trodde att den skulle komma vidare. Det är också en sådan låt som jag tror blir bättre ju mer man hör den. Den får betyg 4 av mig.
 
State of Drama: All we are= Den här låten tyckte jag också var en av kvällens bästa. Men jag tyckte deras låt Falling från förra året var bättre. Men den förtjänade ändå en plats i finalen. Den får betyg 4 av mig.
 
CajsaStina Åkerström: En enkel sång= Den här låten var kvällens enda ballad. Det var även den enda låten på svenska. Jag tyckte att den var bra. Det kanske inte var något låt att skicka vidare. Men den förtjänade inte heller att komma näst sist. Den får betyg 3,5 +.
 
Ace Wilder: Bysy doin Nothin= Den här låten gillade jag inte alls. Den var stökig. Man hörde inte heller vad hon sjöng. Den förtjänade inte en finalplats. Den fåt betyg 2,5 av mig.
 
Dr Alban feat Jessica Folker: Around the world= Den här låten gillade jag inte hellerm iaf inte elodifestivalsmässigt. Den skulle nog passa i något annat program. Det var bra att den inte gick vidare. Den får betyg 3 av mig.

Pizzamys

Idag hade jag pizzamys med familjen. Som vanligt gjorde vi en 50/50-pizza. Mamma och pappa brukar alltd vilja ha en annan pizzasort än jag.
 
Såhär blev resultatet.
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Highfive med Clary

Mamma gör highfive med Clary. Man brukar kunna göra det med Clary ibland. Man brukar oftast behöva klappa henne på tassen först.
 

Nytt videoinlägg - Skator på baksidan

Några skator på baksidan. Det var typ 8 skator där innan. Men dom hann flyga iväg.
 

Summering av Melodifestivalen 2014 deltävling 2

Här kommer min summering av gårkvällens deltävling. Jag tyckte att det var något sämre än förra veckan.
 
J.E.M: Love trigger= Den här låten tyckte jag inte alls om. Den påminde om många andra låtar. Den var väldigt lik några andra låtar jag har hört på radio. Men jag trodde ändå att den skulle gå vidare pga genren. Jag tror att den går vidare till finalen från Andra chansen. Den får betyg 3 av mig.
 
The Refreshments: Hallelujah= Den här låten tyckte jag var ganska bra. Den var en av kvällens bästa. Jag gillar rockabilly. Det var mycket drag på scenen. Jag hade svårt att sitta still. Jag trodde att den skulle gå vidare. Den får betyg 3,5 av mig.
 
Manda: Glow= Den här låten tyckte jag var en av kvällens bästa. Jag tyckte att låten var jättebra. Dessutom hade Manda en bra röst. Jag förstår verkligen inte att den kom sist. Jag tyckte att den skulle ha gått vidare. Den får betyg 4,5 av mig.
 
Panetoz: Efter solsken= Jag fattar ingenting. Jag försår inte hur den här låten kunde komma till final. Dom rappar så fort, så man knappt hör vad dom sjunger. Vissa raplåtar tycker jag kan vara bra. Men inte den här. Jag trodde inte att den skulle komma till final. Den får betyg 2,5 av mig.
 
Pink Pistols: I am somebody= Den här låten tyckte jag inte heller så mycket om. Den var nog mest med på skoj. Men jag trodde ändå att den skulle gå till åstminståne Andra chansen. Den får betyg 3 av mig.
 
Sanna Nielsen: Undo= Den här låten var kvällens bästa låt. Jag tyckte att låten var bra, och den berörde mig. Jag kände på mig att den skulle komma till final. Jag hoppas att den kommer på en bra placering i finalen. Den får betyg 5,5 av mig
 
Little Great Things: Set yourself free= Den här låten var kvällens "stökis".Men det beror nog på att jag inte gillar hårdrock. Men den var ändå ganska bra för att vara hårdrock. Den får beryg 2,5 av mig.
 
Martin Stenmarck: När änglarna går hem= Den här låten var också en av kvällens bästa. Jag trodde att den skulle komma direkt till final. Det var också kul att låten var på svenska. Den får betyg 4,5 av mig.
 

Bara sport

Nu märks det att det snart är dags för OS. Det snackas om det överallt. Det finns även många dåliga saker med årets OS. Det första är som vanligt att dom bygger nya arenor fast det redan finns tillräckligt stora. Det andra är att inte SVT sänder OS längre. 
 

Summering av gårkvällens deltävling

Yohio: To the end= Den här låten tyckte jag var bra. Det är nog också en sådan låt som blir bättre och bättre ju mer man hör den. Den förtjänade en plats i finalen. Men personligen tycker jag att förra årets låt Heartbreak Hotel var bättre. Den får poäng 4,5 av mig.
 
Mahan Moin: Aleo= Den här låten tyckte jag var en av kvällens bästa. Det är en sådan låt som skulle kunna funka i ESC. Men jag tyckte att den var lik en låt som var med i ESC för några år sen. Men många låtar liknar ju varandra. Jag tyckte att den förtjänade att gå vidare. Den får betyg 4 av mig.
 
Elisa Lindström: Casanova= Den låten tyckte jag var en riktig dansabandsschlager. Den skulle nog inte funka så bra nu. Jag tror att den kommer lyckas bra på Svensktoppen sen. Enligt mig skulle den ha gått vidare. Den får betyg 35 av mig.
 
Linus Svenning: Bröder= Den här låten var klart kvällens "gråtis". Den hade en berörande och gripande text. Men jag tyckte att låten var lite tjatig Jag trodde inte att den skulle ha gått vidare. Jag tror inte att den går vidare till finalen från Andra chansen. Låten får betyg 3 av mig.
 
Alvaro Estrella: Bedroom= Den här låten tyckte inte jag var så bra. Jag vet inte varför. Men jag tyckte att låten var sådär. Men jag trodde ändå att den skulle gå vidare eftersom den var poppig. Den får betyg 3,5 av mig.
 
Ellen Benedikson: Songbird= Den här låten var enligt mig klart bäst. Det var fin melodi, och Ellen hade en bra röst. Jag tror tyvärr inte att den vinner i finalen. Men jag tror att den komer rätt högt. Den får betyg 5 av mig.
 
Sylvester Schlegel: Byggdens son= Den här låten tyckte jag var sämst. Jag tyckte att det var var en dålig melodi. Jag tyckte inte att han hade rätt toner i låten. Den skulle ha varit sjungen av någon annan. Den får betyg 2 av mig.
 
Helena Paparizou: Survivor= Den här låten tyckte jag var bra. Men jag tycker att hennes låt från år 2005 var bättre. Men bet brukar ju ofta vara så att föregångaren är bättre. Den förtjänade iaf en plats i Andra chansen. Jag hoppas att den går vidare till finalen. Den får betyg 4,5 av mig.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Clary i snön Del 2

Den andra filmen med Clary i snön.
 

Nytt videoinlägg - Clary i snön Del 1

Idag fick Clary komma ut i snön. Hon har aldrig varit ute när det är snö förut.
 

RSS 2.0