Ingen Sverigespelning

Idag skulle Melanie Safka ha uppträtt på Peace & Love. Hon är ju inte den mest populära artisten. Inte ens mamma och pappa vet vem hon är. Men jag vet många på Facebook som hade velat se henne. Jag hoppas att hon kommer till Sverige nån dag.
 
 

Fotbad

Satt nyss i fotbad. Det var skönt. Jag fick också hälarna filade av pappa. Mina hälar har en förmåga att flaga. Mamma och pappa säger att det är för att jag aldrig har strumpor på mig inomhus. Jag hade badsalt i vattnet. Därför är vattnet blått.
 
 

Enen

Här kommer bilden som jag lovade på enen. Jag skulle egentligen ha skrivit det förut. Men det åskade så mycket då.
 
 

Flasksmurfen

Idag hade en person med sig en liten katalog till jobbet. Det var ett företag där man kunde beställa plastfigurer. Man kunde bland annat beställa smurffigurer. En smurf hette flasksmurfen. Det höll i typ en vinflaska. Asså seriöst! Det är figurer riktade till barn. Nu tror jag att det är en champagneflaska, men ändå.
 

Clary vid enen

Idag tog vi ut Clary på baksidan. Som vanligt drog hon sig till gräset och enen. Där var det inte behagligt att gå. Jag hade inget på fötterna, och enen fäller. Den är helt död. Lovar bild på den imorgon.
 
Idag tog jag ingen bild på Clary, så ni får en arkivbild.
 
 
 
 
 

Listan

Kommer att köra igång med 14-dagarslistan igen i Juli. Det har hänt en del sen sist. Jag tror inte att dom länkade klippen kommer att bli samma som förra gången.
 
Här är listan.
 
1. Dina bästa appar.
2. Din/dina favorithemsidor.
3. Ett filmklipp på dig själv som liten.
4. Mitt/mina mål innan året är slut.
5. Min/mina favoritmaträtter.
6. En låt som får mig att gråta.
7. En låt som gör mig glad.
8. En film som gör mig ledsen.
9. En film som gör mig glad.
10. Mitt favoritcitat.
11. Min favoritbild på mig själv.
12. Videoiklipp på din/dina idoler som yngre.
13. Dina planer inför sommaren!
14. Något/någon jag älskar.

Papegojor är för härliga

Såg nyss det här klippet på Facebook. Jag var bara tvungen att lägga upp det på bloggen också.
 
Det är en Grå Jako. Den bor i Dalarna. Den pratade Dalmål. Grå Jakopapegojor tycker jag är fräna. Vi var nästan påväg att skaffa en sån för typ 1 år sedan. Pappa var inte så glad. Men jag och mamma skulle ha tyckt att det var kul.
 

Dumma mej

Igår skulle jag försöka att kolla på en film. Filmen hette Dumma mej. Jag har hört att den ska vara rolig. Jag började att titta på den. Jag tyckte att den var lite för stökig för min smak. Sen tycker jag att animationen är sämre på dom nya filmerna.
 
Apropå Dumma mej. Jag blev taggad i ett klipp sent i går kväll. Det var ett klipp med några Miniorer. Jag tycker att klippet är småroligt.
 

En bättre teckning

Igår ritade jag en ny teckning av Melanie Safka. Personligen tycker jag att den här teckningen är mycket finare. Det tycker en av mina Facebookvänner också. Vi två brukar nästan alltid "prata" om Melanie när vi skriver till varandra.
 
 

En bild från midsommar

Idag har mormor varit här. Hon åt lunch och fikade med oss. Jag tog en bild innan vi skulle fika. Den blev sådär. Den hade blivit bättre om jag hade tagit kortet lite längre ifrån. Men då hade allas ansikten blivit med på bilden.
 
 

En teckning

Idag har jag ritat en teckning av Melanie Safka. Den blev inte så bra. Jag skulle bland annat fylla i hennes ögon och näsa. Jag tog en tjock penna som jag vet inte är torr. Jag hade inte heller någon bra penna i ansiktsfärg. Jag hade en som jag provritade med på ett papper. Då såg det snyggt ut. Sen när jag ritade på själva teckningen blev det typ orange/rosa. Det blev säkert det för att teckningen är så liten. Nästa gång ska jag rita en större teckning, iaf när jag ska rita Melanie.
 
 
 

Photograph

Idag fick jag en skiva med posten. Det var en skiva med Melanie Safka (surprise)? Jag har sedan innan en favoritlåt från skivan. Det är den här låten.
 
 
 
 

Harry

Har inte bloggat på typ 3 dagar. Jag tyckte att det var dags för ett inlägg nu.
 
Ni vet säkert att jag har lovat bilder på hundarna. Idag tog jag kort på en hund. Det var Harry. Han är en Golden Retriever. Han såg så rolig ut när han sov. Egentligen blir det bättre bilder om man går in till dom i burarna. Men jag vet av erfarenhet att dom blir väckta då. Jag har typ försökt några gånger tidigare.
 
 

Blommor

Idag har jag, mamma och pappa varit ute och gått. Vi gick i skogen. Då såg vi några roliga maskrosor. Dom hade växt på marken. Dom var krokiga. Jag tog kort på dom. Dom såg roliga ut.

Vi har också en blomma i vardagsrummet. Den köpte mamma i halsberg för typ 20 år sedan. Den har aldrig blommat. Nu har den helt plötsligt slagit ut. Mamma och pappa ville att jag skulle ta kort på den.
 
 
 
 
 

Inga bilder

Jag tog inga bilder igår kväll. Man ville vara lite social och inte hålla på med "Tabben" hela tiden. Men vi hade det väldigt trevligt.
 
 
 

Bortbjudna

Ikväll är vi bortbjudna. Vill inte säga vilka det är nu. Jag kommer säkert att ta några bilder därifrån. Jag lägger troligtvis ut dom imorgon.
 
 

Bluff

Jag fick ett mail för några dagar sedan. Hen som skickade mailet utgav sig för att vara från Telia. Jag berättade om mailet för mamma och pappa. Dom sa att vi skulle titta på det och betala det nu i helgen. Idag när jag gick in på Facebook var det en person som hade skrivit om mailet. Hon skrev att mailet var en bluff. Jag visade mailet för mamma och pappa. Dom sa att jag skulle ta bort mailet. Det har jag gjort nu.
 
Såhär ser mailet ut.
 
 
 

Elias

I helgen avgjordes finalen av Lilla Melodifestivalen. Precis som förra året sändes den inte i TV. Man fick inte heller vara med och rösta. I år var det även med några killar. Förra året var det bara med tjejer. Finalen kommer att sändas på TV i november. Men det blir inte alls samma sak. Då vet man ju redan vem som har vunnit. Dessutom är det ingen omröstning på scenen. Det är en jury som utser vinnaren.
 
Här har ni iaf vinnaren. Jag tycker att låten är bra. Jag hoppas att den får en bra placering.
 

Nytt videoinlägg - Clary vill ha vatten

Clary är törstig. Hon vill att man sätter på vattnet i kranen. Hon dricker jämt där. Jag har aldrig sett henne dricka ur skålen.
 

Nytt videoinlägg - The foot dance

Mamma tokar sig. Hon leker att fötterna sjunger.
 

Nytt videoinlägg - Mys med Clary.

Mamma myser med Clary.
 

Bildbomb från Dalarna del 2

Här kommer resten av bilderna från Dalarna.
Förberedelser för lunch vid älven.
 
Mamma flugfiskar.
 
Pappa flugfiskar.
 
En rolig bok.
 
Dukat för kvällsmat.
 
Min frukost morgonen därpå. Tog kort på paketet innan jag öppnade det.
 
Kolbullelunch ute.
 
En fin bild på storstugan.
 
En fin bild på lillstugan.
 
Jag i lillrummet igen.
 
En fin bild jag tog genom fönstret på bilen.
 
Skrattmåsar i Ludvika.
 
Dalporten på hemvägen.
 
 

Bildbomb från Dalarna del 1

Första bildbomben från Dalarna. Som jag lovade tog jag lite mer bilder på mig.
I Borlänge på ditvägen.
 
Rättvik och Siljan.
 
Jag i lillrummet.
 
En skalbagge nere vid sjön.
 
En fin bild vid sjön.
 
Pappa kollar på fåglar.
 
Jag åt ganska mycket chips och sånt. Det var ju semester.
 
Pappa dräper myror som slänger ner spån på golvet.
 
Godismys igen.
 
"Tabben" krånglade. Trots rätt pinkod gick det inte att komma in på den.
 
Jag lyssnade mycket på Suzzie i Dalarna.
 
Det var så varmt, så man kunde bada. Här är våran badtermometer.
 
En larv vid uteplatsen.
 
Vi hade grillkväll med grannen.
 
Inte så intressant kanske. Men jag bytte batterier i min Mp3. Utan den kan jag inte åka nånstans. Ilandsproblem, jag vet.
 
Påväg till älven. Bilder därifrån och dom övriga bilderna kommer i nästa bildbomb.

Clarybilder från Dalarna

Här kommer några bilder på Clary i Dalarna.
Clary är törstig efter bilresan.
 
Clary i lillrummet.
 
Clary under sängen i lillrummet.
 
Clary vill ut ur bilen.
 
 

Nytt videoinlägg - Fartdåren vid Krokodilträsket

Nu är jag tillbaka efter semestern i Dalarna.
 
Här kommer ett videoinlägg från Krokodilträsket.
 

Packar

Nu är man tillbaka efter ännu en bloggpaus.
 
Ikväll ska jag inte göra nåt speciellt. Jag ska packa inför resan imorgon. Då åker vi till stugan igen. Jag kommer som vanligt att ta bilder. Den här gången lovar jag att jag ska ta bilder på mig själv också.
 

Nytt videoinlägg - Clary får komma ner

Clary fick vara instängd på övervåningen under festen. Anledningen är att hon har en förmåga att smita ut. När gästerna hade åkt hem fick hon komma ner igen.
 

Nytt videoinlägg - Upp och ner, ner och upp

Tredje och hittills sista filmen med Karin.
 

Nytt videoinlägg - Karin går omkring

Karin har lärt sig att gå helt själv. Men hon vill ändå att nån håller i henne samtidigt. Det blir lite skräckblandad förtjusning.
 

Nytt videoinlägg - Karin och UNO-korten

Som jag skrev igår kväll har jag nu börjat att ladda upp filmerna med Karin. Här är den första filmen.
 

Sålda saker

Imorse kollade jag lite i tidningen. På lördagar är det extra många annonser i tidningen. Många av sakerna var redan sålda. Varför dom har dom annonserna kvar vet jag inte. För att folk ska bli avundsjuka för att nån annan fick sakerna först? Det här är en gåta som kräver ett svar.
 

RSS 2.0