Bilder på Clary i Dalarna

Jag kom på att jag inte har lagt upp bilderna som jag tog på Clary i somras.
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Larven


Nytt videoinlägg - Clary och pappret


Bildbomb Del 3

Det blev en Del 3 också.
 
 
 
 

Bildbomb Del 2

 
 
i
 
Nu kommer resten av bilderna från semestern i Dalarna.
 
 

Bildbomb Del 1

Nu har jag kommit hem från Dalarna. Jag tog rätt många bilder den här gången. Dom andra bilderna kommer imorgon. Bilderna blir rätt små. Men jag orkar inte förstora upp dom. Men jag hoppas ändå att ni ser vad dom föreställer.

Älven

Snart ska jag, mamma och pappa åka till Oreälven. Där ska vi fiska oh äta "Knäppare". Det är en korv som man bara kan köpa i Dalarna. Vi hoppas att det blir fint väder. Kommer att ta bilder därifrån. Men dom kommer nog i bildbomben nr vi kommer hem.
 
Bildlöst inlägg. Men jag får inte fram några passande bilder nu.
 
 

Skogsbranden i Sala

Som många av er säkert redan vet så brinner det i skogarna kring Sala. Under några dagar nu har röken spridit sig ända upp hit till Dalarna. Som tur är så har inte vi behövt evakuerats från stugan. Men vi har känt röken tidigt på morgonen och sent på kvällarna. Tog en bild när det var som mest rökigt, men det syns inte på bilden att det är rök.
 
 
 

Grillfest hos grannen

Med Melanie Safka på Spotify skriver jag det här inlägget.
 
Som rubriken lyder så är jag, mamma och pappa på grillfest hos grannen. Nu har vi precis ätit klart. Datorn stod på, så då tänkte jag slänga in ett inlägg. Idag tog jag för ovanlighetens skull några bilder.
 
 
 

RSS 2.0