Max på jobbet

Idag beställde vi mat från Max på jobbet. Det var jättegott. Jag tror aldrig att jag har ätit på Max förut. Min mamma är glutenallerigisk, så vi äter alltid på Mc Donalds när vi äter hamburgare. Jag åt Chicken nuggets och pommes. Jag tycker personligen att Max pommes är godare. Dom är mer krispiga. Dom är dessutom oskalade, så dom smakar mer.
 
 
 

Schlagercirkel

Jag har också börjat på en schlagercirkel. Där träffas vi och pratar om Melodifestivalen. Det är kul, men det blir tyvärr mest prat om svenska Melodifestivalen. Det finns ju en maasa bra låtar i ESC också. 
 
Vi får också gissa hur det kommer att gå i Melodifestivalen. Vi får säga två låtar var. En låt som vi hoppas ska gå till finalen och en som vi hoppas går till Andra chansen. Så här långt har en del bidrag överraskat. Trodde t:ex att Lisa Ajax skulle gå direkt till final. Jag blev också snopen att "De vet du" gick till Andra chansen i första deltävlingen.
 
Hur det kommer att gå ikväll vet jag inte ännu. Men jag har en del favoriter. Nu har dom även släppt längre versoner av låtarna. Det blir ju bättre om man får höra i stort sett hela låtarna.
Bildresultat för melodifestivalen 2017
 
 

Vad har hänt sedan sist?

Svar: En del.
 
I november blev min mormor sjuk. Hon hade ont i ryggen och kunde knappt röra sig. Vi skulle fira hennes 93årsdag. Det slutade med att hon fick åka sjuktransport till sjukhuset. Där blev hon kvar ett tag. Sedan fick hon komma till ett korttidsboende. Där blev hon kvar ett tag. Men vid jul blev hon dålig igen. Hon fick sura uppstötningar och hade svårt att äta och dricka. Dagen före julafton åkte hon in på sjukhuset igen. Att fira jlafton på sjukhuset var inte direkt kul. 
 
Nu är hon på korttidsboendet igen. Hon står på kö till ett äldreboende. Men vi vet inte när hon ska flytta. Dom senastemånaderna har vi hälsat på henne mycket.
 
Har ingen passande bild till det här inlägget, så det får bli bildlöst.

RSS 2.0