Nytt videoinlägg - Clary och kamerasnöret

Clary leker med snöret till kameran. Då fastnar snöret i hennes klor.
 

Nytt videoinlägg - Clary på bordet

Clary ligger på köksbordet. Hon är väldigt kelen. Jag tror också att hon ser några fåglar i något träd. Dom hackar hon tänderna åt.
 

Nya låtar med Suzzie

Det var ett tag sen jag skrev något om Suzzie Tapper här på bloggen.
 
Idag fick jag ett mail från Spotify. Dom skrev att det har släppts nya låtar med Suzzies orkester på Spotify. Låtarna är från 1997, så dom är egentligen inte nya. Jag lyssnade på dom. Jag tycker att dom är bra, som många andra låtar med Suzzie. Låtarna kommer från skivan Orons fåglar som kom ut 1997. Jag hoppas att dom släpper hela skivan på Spotify snart.

Sen mat

Idag var jag som vanligt på jobbet. Vi ska egentligen äta lunch klockan 11:30. Ibland händer det att maten är sen. Men idag var den extremt sen. Den kom inte förrän klockan 13:15. Då var jag så hungrig, så jag fick knappt i mig nånting. Sen var man väl lite stressad för att hundarna skulle ut.
Ungefär såhär kände jag mig när maten kom.

Nytt videoinlägg - Grannen och Clary

Grannen hälsar på Clary.
 

Övriga bilderna

Nu kommer dom övriga bilderna. Som vanligt blev det inte så många, bara 2 stycken.
I väntan på mat i Ludvika.
 
 Mamma i soffan.
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb med Clary

Nu kommer bilderna upp som jag tog i Dalarna. Här kommer bilderna på Clary. Lägger även upp bilder på henne som jag ännu inte har laggt upp.
 
 
 

Packaa packa packa

Ikväll ska jag börja packa inför resan imorgon. Vi ska åka till stugan i Dalarna. Vi ska stänga för vintern. Det ska bli tråkigt. Nu kommer vi inte att åka dit på ett halvår. Som tur är har jag kontakt med några som bor däruppe, så man blir ju lite uppdaterad.
 
Kommer som vanligt att ta med mig kameran. Det blir en bildbomb när jag kommer hem.
 
 
 

LaLi - Du får ta mitt hjärta

Som jag skrev i förra inlägget har Elisa varit med i Lilla Melodifestivalen. Det var år 2005. Jag minns att jag tyckte att den låten var bäst det året. Den hade bra text. Sen tyckte jag att tjejerna sjöng bra. Jag hittade tyvärr inget klipp med deras framträdande. Men jag hittade en lyrics på låten, så jag länkar den här.
 
Hittade även en bild på henne och gruppen. Jag tror att Elisa är hon längst till vänster.
 
 

Team Elisa

Kollade nyss på slutet av finalen av Körslaget 2013. Det var Anna Book och Elisa Lindströms körer som var i final. Jag har inte kollat på dom övriga programmen. Men när det gäller finalen kan jag inte låta bli att titta. Personligen tyckte jag att Elisas kör mar bäst. Dom sjöng bättre.
 
Det blev även Elisas kör som vann. Det tycker jag är kul eftersom hon är så ung. Dessutom känner jag igen henne från Lilla Melodifestivalen. Men det kommer i ett annat inlägg eftersom det inlägget ska vara i den kategorin.

Städdag med snö

Idag är det städdag här i området. Jag kommer inte vara med. Jag ligger på latsidan. Det har även snöat inatt, så det kan bli rätt svårt att kratta löv. Själv trodde jag att snön bara skulle ligga kvar under natten. Men så var inte fallet. Jag tycker att det är lite för tidigt. Den kan komma till jul. Sen behöver det inte komma så mycket.
 
 

Var är mina skivor???!!!

Ja, en av skivorna är eller kommer att bli pappas, men ändå.
 
Nästa tisdag är det 1 månad sen jag beställde 3 skivor. Jag beställde dom från cdon. En av skivorna fick jag efter ca 4 dagar. Dom andra 2 skivorna har vi inte fått än. Jag fick inte heller nån faktura för den skivan jag fick. Om jag inte får skivorna för att jag inte betalat för en skiva får dom skylla sig själva. Jag, mamma och pappa tror att fakturan kommer när och om dom andra skivorna kommer. Jag kommer iaf att hålla mig uppdaterad. Men lite fundersam blir man ju.
 

Vadå Disney

Var nyss inne på Disneychannels hemsida. Där kollade jag vilka serier som går nu.  Det är nästan bara amerikanska serier där nu. Dom vidar nästan aldrig något tecknat där numera. För typ 10 år sedan visade dom en massa tecknat. Jag minns att jag ville ha den kanalen då. Den var och är fortfarande en betalkanal.
Jag fattar inte hur serier kan kallas för Disney när det inte är tecknat eller animerat. Några få gånger visar dom nån långfilm.
 
 

Dag 14: Något/några saker du ångrar att du köpt

För några år sen beställde jag en skiva. Jag hade hört en låt på radion som jag tyckte var bra. Det var en låt med KT Tunstall. Jag fick också veta att låten var med på vad som då var hennes senaste skiva. Det här var för 7 år sen. Då fanns inte Spotify. Jag hade inte heller rätt mediaspelare, så att jag kunde lyssna på skivan. Jag trodde att dom övriga låtarna var ungefär i samma genre. När jag sen köpte skivan var det nästan bara 2 låtar som var bra.
 
Härär låten jag hörde på radion.
 

Dag 13: Dina planer inför julen och jullovet

Har egentligen inga planer, iaf inte än. Men jag hoppas att vi får fira julen hos mormor i år. Det brukar vi jämt göra. Förra året blev hon sjuk. Hon var inlaggd på sjukhuset över julen. Då firade vi julen hemma hos oss istället. Då kollade vi på Kalle Anka och öppnade julklappar. Vi åkte också och hälsade på mormor på sjuhuset.
Mormor
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 12: Videoklipp på din/dina idoler som yngre

Den här gången tänkte jag att jag inte skulle länka något klipp med Melanie. Men jag hittade inga äldre klipp på mina andra idoler.
 

Dag 11: Min favoritbild på Clary

Jag tog en bild på Clary i förrgår. Den blev jag väldigt nöjd med. Bilden tog jag på morgonen jag jag gick upp. Då brukar hon vara väldigt kelen och go.

Dag 10: Mitt favoritcitat

Jag såg en intervju med Melanie för ett tag sen. Då sa hon en rätt rolig sak. Dom övriga som var med i klippet skrattade åt henne då.
 
I don´t watch television. I think it´s dangerous.

Dag 9: En film som gör mig glad

Det får bli den här. Det är väl ingen film direkt. Jag får väl ändra den rubriken också till nästa lista.
 
Det här klippet tycker jag är riktigt roligt. Jag tycker att Robert Gustavsson har bra humor. Ibland kan det bli lite väl mycket lyteskomik. Då blir det bara överdrivet.
 

Dag 8: En film som gör mig ledsen

Nja, inte ledsen. Jag blir mer berörd av den. Jag borde ändra till att man blir berörd av filmer istället till nästa lista. Det är sällan jag blir ledsen av filmer. Det skulle i så fall vara om man kollar på nyheterna.
 
Kollade igenom dom övriga listorna efter någon bra och passande film. Då såg jag att jag inte hade länkat den här filmer tidigare. I alla fall inte i någon lista. Det går inte att bädda in filmen, så jag bildlänkar istället. Det blir mycket bättre med lite bilder.
 
 
 

Dag 7: En låt som gör mig glad

Det får bli den här låten. Den är en riktig klassiker. Den har även en rolig text. Den får mig att skratta.
 

Dag 6: En låt som får mig att gråta

Nja, kanske inte direkt som får mig att gråta. Men man blir berörd av den. Dels för att rösten är bra. Sen har låten en berörande text.
 

Dag 5: Min mina favoritsvampar

Har ju redan skrivit mycket om svampar. Men jag vet ändå inte vilken som är min absolute favorit. Har så många. Men här är några av dom.
 
Kantareller både Tratt och Gul
Soppar av olika sorter
Blek Taggsvamp
 
Sen fins det några köpesvampar jag gillar. Köpesvampar menas med att man inte kan hitta dom i skogen. Inte ens när det är normalt svampår. det är dom här.
 
Marinerade champinjoner
Portabello

Dag 4: Mitt mina mål innan året är slut

Jag har väl inte direkt några mål innan året är slut. Kommer inte på något speciellt just nu. Det finns några saker. Men dom är får privata för att berätta här.

Dag 3: En ny bild på mig

Jag tog en ny bild på mig igår kväll. Den har jag inte publicerat här på bloggen tidigare.

Dag 2: Din dina nya idoler

Pucko som jag är så kollade jag naturligvis på den gamla listan från i våras när jag skrev sist. Så nu äntligen kommer den riktiga ordinarie listan.
 
Jag har faktiskt fått en ny idol. Sist jag gjorde listan var det Melanie som var nya idolen. Nu är min nya idol Kevin Walker. Han spelar fotboll i GIF Sundsvall. Han är även med i årets Idol. Han sjunger riktigt bra. Dessutom är han rätt snygg. Jag lägger upp ett klipp ett av hans Idolframträdande.
 
 
 

Dag 3: Ett filmklipp på dig själv som liten

Det får bli det här klippet igen. Jag ska försöka att ladda upp något nytt klipp. Problemet är att man måste ha rätt högt ljud på TV:n. Jag vill inte att det ska höras ner till mamma och pappa.
 

Dag 2: Din/dina favorihemsidor

Det får bli www.youtube.com. Har upptäckt många nya artister via den sidan. Tyvärr kan man inte köpa skivor med alla artister. Då är det bra att ha Youtube, så kan man gå in där och lyssna och kolla på videor.
 

Dag 1: Dina favoritappar

Jag har ju redan skrivit om dom apparna jag tycker om. Men jag kan försöka utveckla från det jag skrev förra gången.
 
Det får då bli Instagram. Nu kan man ju ladda upp filmer också. Eller ja, filmer och filmer. Ska försöka att ladda upp någon film någon dag. Då ska jag också försöka att ladda upp den så jag kan länka den här på bloggen.

14-dagarslistan

Jag tänkte ha en ny lista nu. Jag har bytt ut några saker mot nya. Eftersom det är den 5:e idag kommer alla dagarna hittilss att komma upp idag.
 
Här har ni listan.
 
1. Dina bästa appar.
2. Din/dina nya idoler.
3. En ny bild på mig.
4. Mitt/mina mål innan året är slut.
5. Min/mina favorisvampar.
6. En låt som får mig att gråta.
7. En låt som gör mig glad.
8. En film som gör mig ledsen.
9. En film som gör mig glad.
10. Mitt favoritcitat.
11. Min favoritbild på Clary.
12. Videoiklipp på din/dina idoler som yngre.
13. Dina planer inför julen och jullovet.
14. Något/några saker du ångrar att du köpt.

Grattis Leilah

Idag fyller Leilah 40 år. Det är Melanie Safkas äldsta dotter. Hon är också sångerska. Hon är tyvärr inte känd i Sverige än. Jag hoppas att hon blir det nån dag.
 
 

Nya bilder på Clary

Dom dagarna jag inte har bloggat har jag även tagit några nya bilder. Jag har bland annat tagit nya kort på Clary.
 
 
 
 

Demoskiva

Hittade en skiva på Tradera igår. Det var en demoskiva med Suzzie Tapper. Det var även med en låt på som inte kom med på den riktiga skivan. Problemet är att mina föräldrar inte är så förtjusta i Tradera. Det har ju hänt vid ett flertal tillfällen att folk har blivit lurade. Dessutom var det ju bara en outgiven låt. Hade det varit med fler outgivna låtar hade jag laggt bud på den.
 
 
 
 

RSS 2.0