Bilder från igår kväll

 
 

Katten och citronerna

Typ en bild från mitt förra videoinlägg.
 
 

Fest igår

Igår kväll hade vi fest för pappa som fyllde år. Då kom pappas bror och hans fru. Det var trevligt. Idag ska vi ha fest igen. Då kommer mormor och mammas bror.
 
 
 

Hönsgården

Förra veckan när vi var på loppiset köpte mamma en tupp.
Sen köpte hon en till tupp.
Sen köpte hon en till tupp.
 Sen köpte hon en till tupp.
Sen köpte hon en till tupp.
 Hon köpte också några hönor.
 Så nu har vi en hel hönsgård här hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Första citronen

För några dagar sedan köpte mamma ett citronträd. Nu har dom flesta cironerna mognat till sig, så kan man kan skörda dom.
 
 

Nytt videoinlägg - Clarys favoritgodis Del 1

Det här är egentligen den första filmen. Men det blev något fel under uppladdningen, så klippet blev privat. Men här är klippet, och jag har ändrat så det är offentligt. Därför kan jag inte bädda in det. Så det får bli en länk istället.
 
https://www.youtube.com/watch?v=C6Vv8YZS6MA
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Clarys favoritgodis

Clary får sitt favoritgodis. Då blir hon glad.
 

Hemma från loppiset

Nu har vi kommit hem från loppiset. Vi sålde för nästan 200 kronor. Eftersom det var så pass lite har vi bestämt att allt ska gå till Hjärnfonden. Jag ska be mamma att hon ringer till Hjärnfonden på Måndag och berättar det. Det här är enligt mig väldigt speciellt, så jag vill att dom ska få veta att vi har haft loppiset. Jag tror att dom skulle tycka om våran idé. Jag tror också att dom kommer tycka att flera gör som vi.
 
Jag tog också rätt många bilder. Här är dom.
 
 
 
 

Skivor och filmer

Som jag skrev i förra inlägget har jag en del skivor och filmer som jag vill sälja på loppiset. Pappa hade sorterat dom i olika kategorier. Men jag kollade själv om dom stod i rätt låda. Det var bara några som jag behövde flytta på.
 
 
 

Loppis imorgon

Imorgon är det äntligen dags för loppiset. Vi har förberett ganska mycket här hemma. Jag har bland annat gjort en logga till loppiset. Men jag blev inte riktigt nöjd med den, så jag ska piffa upp den lite. Jag vet redan hur jag ska göra. Folk kommer säkert att tro att vi är från Hjärnfonden men då får man ju förklara. Jag hoppas att flera som är på loppiset tycker att våran idé är bra. Jag hoppas att vi får rätt mycket sålt. Jag har t:ex många udda filmer och skivor som är rätt svåra att få tag på. Men vi får se.
 
 
 

Och vinnaren blev

Måns Zelmeröw. Tycker faktiskt att låten blir bättre ju mer man hör den. Jag tror att den har en stor chans i Wien. Dessutom gick den rakt upp som 1:a på Svensktoppen idag.
 
 

Mormors tidning

För några veckor sedan beställde vi prenumeration på en TV-tidning via www.tidningskungen.se. Nu har det gått typ en månad, och tidningen har fortfarande inte kommit. Jag eller mamma ringer till mormor varje kväll, och varje dag frågar vi henne om tidningen. Idag ringde mamma till dom och frågade vart tidningen hade tagit vägen. Dom sa att den skulle komma på tisdag. Nu hoppas vi att den gör det också. Annars ringer vi och avbryter prenumeration helt.
 
När man läser på deras Facebooksida är deet fler som blivit missnöjda, så vi är inte dom enda.

Coco Thai

Idag var jag och mamma och åt på Coco Thai. Dom har buffé på dagarna. Vi kom dit vid 14:00, så det var inte så jättemycket mat kvar. Dom hade t:ex inte några vårrullar som jag annars brukar äta när jag är där. Men jag blev iaf mätt och belåten. Tog även 2 bilder därifrån. En på maten och en på utsikten från fönstret.
 
 
 

Summering av Andra chansen

Nu kommer min summering av Andra chansen.
 
Duellen mellan Andras Weise och Linus Svenning: Mellan dom låtarna tyckte jag att det var bra att Linus gick till final.Dock tyckte jag att Linus röst var lite klen. Men det blir kanske bättre på lördag. Andras låt tyckte jag fortfarande är sådär.
 
Duellen mellan Hasse "Kvinnaböske" Andersson och Kristin Amparo: Här tyckte jag att man röstade fram fel låt. Jag tyckte personligen att Kristins låt var bättre. Dessutom skulle Hasses låt förstöras om den vann. När en svensk låt vinner måste den sjungas på engelska i ESC. Personligen tycker jag att låten ska sjungas på Skånska.
 
Duellen mellan Dolly Style och Dinah Nah: Ingen av dom här låtarna var några storfavoriter. Men personligen tyckte jag att Dolly Style var bättre. Dinah Nahs låt är enligt mig bara jobbig att höra på.
 
Duellen mellan Behrang Miri feat. Victor Crone och Samir & Viktor: Här tyckte jag att Behrang och Victor skulle ha gått till final. Jag tyckte att den låten var bättre. Men jag misstänkte att Samir & Viktor skulle gå till final eftersom dom har så många fans.

Loppis Visst finns mirakel

Idag ringde jag och mamma till Suzzie Tapper. Egentligen borde man väl ha ringt själv, men jag fegade ur. Dessutom fyller hon ju inte idag.
 
Anledningen att vi ringde var att jag och mamma ska ha loppis om några veckor. Jag ville att lite av pengarna skulle gå till Hjärnfonden. Suzzie tyckte att det var en jättebra idé. Hon sa också att vi skulle höras om några veckor hur loppiset gick. Jag lovar att det kommer mååånga bilder. Suzzie har inte Facebook eller Instagram, så det enda sättet för henne att se bilderna är om jag gör en bildbomb här.
 
 
 

Lillkissen

Ja, hon är ju rätt stor. Men hon är ju mindre än oss.
 
 
 

Några bilder från i fredags

I fredags var jag på restaurang Drängen. Vi firade min kusin som fyllde år. Det var trevling förutom att man fick vänta så länge på maten. När maten väl kom in var det enligt mig ganska lite på tallriken. Som tur var så hade jag ätit typ en halv påse chips nån timme innan vi åkte dit.
 
 
 
 

Suumering av deltävling 4 Kortversion

Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på typ en vecka. Men nu är jag tillbaka och ska nu göra en ganska liten summering av Melodifestivalen förra veckan.
 
Personligen tyckte jag att att Midnight boy och Annika Herlitz var bäst. Sen tyckte jag även att Caroline Vennergren var ganska bra. Den låten tror jag blir bättre ju mer man hör den.
 
Ikväll är det ju Andra chansen. Får jag välja vem som ska gå vidare från förra veckan får det bli Hasse Kvinnaböske Andersson. Men i det stora hela vill jag har Linus Svenning och Kristin Amparo till finalen. Det är bara synd att det är 4 låtar som går vidare i år.
 

RSS 2.0