Mors dag och grattis

Idag är det som många vet Mors dag. Men det är även mammas födelsedag. Hon fick presenter och liljekonvaljer av oss. Vi hade också några i släkten här på besök. Det var trevligt.
 
 

Nytt videoinlägg - Ost på pizzan

När mamma och pappa gjorde i ordning pizzan i förra veckan.

Selfie

 

Bilder från Havana

Igår kväll var vi och åt på Havana. Det var jättegott. Man fick mycket mat för pengarna. Det tycker jag är bra. Mamma och pappa tyckte också att det var gott. Jag tyckte också att det var trevligt. Minus var att dom hade musik i baren. Det var fullt med folk på restaurangen så musiken hördes knappt. Jag hörde Dansar i månens sken en gång. Den fick tiden att stanna upp en stund. Hörde även andra låtar jag kände ingen. Alla var låtar från förr om man säger så. Många restauranger spelar jämt moderna stäpphönelåtar.
 
 

Bilder från mormor

Idag har jag varit borta i stort sett hela dagen. Vi har varit hos mormor. Vi var också till Blomstermarken och köpte blommor till henne. Idag tog jag många bilder.
 
 
 

Från lördagen

Lite bilder från i lördags som jag har glömt bort att ladda upp. Då hade vi några kompisar hos oss.
 
 

Vinnaren

Kollade nyss på Eurovision song contest. Sverige vann. För första gången tyckte jag att det var en riktig rysare i röstningen. Jag tyckte även att Ryssland och Italien som också låg i topp var bra. Annars brukar det ju bara vara nån låt i toppen som man gillar.
 
Personligen börjar jag gilla Måns låt mer och mer. Vissa låtar blir ju bättre ju mer man hör dom. 
 
Tog även 3 bilder meddans jag tittade. Skulle egentligen ha tagit en bild på alla deltagare. Men som vanligt kom jag på det när det typ var låt nummer 5 som sjöng. Dessutom var jag mitt inne i mitt ostpinneätande. Ostpinnar är typ som ostbågar fast med en mer smakrik ost.
 
 
 
 
 
 

Pizzamys

Igår kväll hade vi pizzamys. Vi gjorde som vanligt en 50/50-pizza. Det var gott. Det var längesedan som vi gjorde pizza hemma. Mamma är gluteallergisk. Det gör att vi inte bara kan gå ut på en pizzeria och äta. Det finns iaf vad jag vet bara en pizzeria här i stan som har glutenfri pizza. Men ibland har man ju ingen lust att åka nånstans. Dessutom är restaurangen inte så mysigt iredd. Jag tror att dom flesta åker dit och hämtar pizzor.
 
Här komer lite bilder från igår kväll.
 
 

Grattis Måns

Igår kväll gick Måns Zelmerlöw vidare till den stora finalen imorgon. Totalt blir det 27 länder i finalen. Så många länder har det aldrig varit i finalen förut. Men det blir ju lite extra i år eftersom Australien är med.
 

Clary på byrån

Igår låg Clary på byrån i hallen. Hon låg där rätt länge. Jag passade då på att ta kort på henne. Det blev rätt bra kort. 
 
 
 

Myskväll med familjen

Nu kommer bilderna upp från igår kväll. Mamma och pappa tyckte att det var trevligt att jag ville sitta med dom och äta.
 
 
 
 

Myskissen

Tog dom här bilderna på Clary tidigare idag. Hon låg i köket och vädrade magen. Hon har varit extra kelen och social nu när mamma har varit Ungern. Hon kom föresten hem idag. Jag ska vara med dom ikväll när dom ska äta. Brukar inte göra det på fredagar. Men nu har man ju inte sett mamma på en hel vecka. Kommer att ta bilder då också. Dom kommer upp antingen idag eller imorgon.
 
 
 
 

Bilder från igår ikväll

Igår kväll åt jag och pappa sill och potatis. Eller rättare sagt, det var pappa som åt sill. Jag åt Stenbitsrom och potatis. Det var gått, men rommen var väldigt salt. Jag ville ha gräddfil till. Det hade vi inte hemma, så jag fick Kesella istället. Men det var gott ändå.
 
 

Vill du ha godiiiis!!!

Nu undrar ni säkert vad det där var för en rubrik. Men så brukar vi säga till Clary när hon ska få godis. Det har ni säkert hört i en del videoinlägg med henne.
 
 
 

Glass och chips

Jag och pappa tog en eftermiddagsfika förut. Pappa åt glass. Jag åt chips eftersom det är helg nu. Jag vet att bilderna blir snea. Men jag vet inte hur man ändrar.
 
 

Kvällens middag

Ikväll har jag och pappa haft en myskväll. Det ju Kristi himmelsfärd imorgon, så både jag och pappa är lediga. Då pasade vi på att lyxa till oss lite med oxfilé och hasselbakspotatis. Det var jättegott.
 
 
 

Dagens bilder på Clary ev Del 1

Jag kallar det för Del 1 eftersom det kan komma fler bilder på henne idag. Mamma är på semester fram till på Fredag. Jag lovade henne att blogga rätt mycket under den tiden. Hon är inte så duktig på Instagram än, och Facebook kan hon inte komma in på på mobilen konstigt nog.
 
 
 

Regnet det bara öser ner

Som rubriken lyder så regnar det idag. Tråkigt tycker jag. Jag och pappa tänkte eventuellt ta ut Clary idag. Men hon gillar inte när det regnar.
 
 

Nya bilder på Clary

 
 

Nya selfies

Tog nyss några selfies.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Hacke Hackspett

Vi har fått en hackspett på baksidan.

Hacke Hackspett

I morse var jag och mamma ute med Clary. Vi var blad annat på våran baksida. Då kom det en hackspett och åt jordnötter ur fågelautomaten. Tog några bilder på den. Dom blev tyvärr inte så bra. Men alltid något. Kommer även en film på hackspetten senare idag.
 
 
 

Bildbomb på Clary i Dalarna

 

Bildbomb från Valborg i Dalarna Del 2

 

Bildbomb från Valborg i Dalarna Del 1

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 7 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 6 2015

Det blev nått knas under uppladdningen. Det ser ut som att det inte går att kolla på klippet. Men man kan kolla på det. 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 5 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 4

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 3 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 2 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Raketerna Del 1 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Majbrasan Del 2 2015

 

Nytt videoinlägg - Valborg Majbrasan Del 1 2015

 

Nytt videoinlägg - Clary lyssnar

 

Nytt videoinlägg - Clary och vattenkranen

 

Nytt videoinlägg - Clarys 6-årsdag

Klippet funkar, även fast det är svart på skärmen. 

RSS 2.0