Nytt videoinlägg - Blinkerslampan

En liten film från igår kväll. Lampan var felinställd, så den tände och släckte sig själv.
 

Födelsedagskalas

Har nyss kommit hem från en liten fest. Det var min mammas bror som fyllde år. Som vanligt tog jag inga bilder på personerna som var med. Jag tog kort på maten. Fiskarna försökte jag också ta kort på. Idag lyckades jag få några bra bilder på dom. Det är ju inte det lättaste att ta kort på fiskar som simmar omkring.
 
 

Nya bilder på Clary

Här kommer några nya bilder på Clary. På sistone har hon legat i mitt rum. Där lyssnar hon på mössen som springer på vinden. Vi har en vind, men den använder vi aldrig. Men man kan inreda den om man vill. Men det är inte det lättaste att ta sig upp på den. Pappa har sagt att stegen man klättrar på är jättebrant.
 
 

Selfie

Tuckte att det var dags att uppdatera lite med en selfie. Har inte tagit någon på länge. Men ibland känner man ju för att ta andra bilder.
 

Borbjudna

Igår kväll var vi bortbjudna till några kompisar till oss. Dom bor här i området.Det tyckte jag var skönt. Det är inte kul att gå långt i den här kylan. Det räcker med hundpromenaderna för mig.
 
Här kommer lite bilder på maten och lite tilltugg vi fick.
 
 

Tacomys

Nu har vi nyss haft tacomys i familjen. Det var jättegott. Jag gillar tacos. Men jag äter ju som bekant saker på mitt speciella sätt. Jag har aldrig gillat att ha saker i brödet. Nu har vi bara majsbrödet eftersom mamma är glutenallergisk. Men även om vi hade haft mjukt bröd hade jag även ätit på mitt speciella sätt.
 
Som vanligt blev ena bilden sne.
 
 

Fika hos mormor

Igår var vi och fikade hos mormor igen. Som vanligt sa hon att hon inte hade något att bjuda på. Men när man kommer dit har hon jättemycket. Själv åt jag jordnötsringar som jag hade tagit med själv. Jag tyckte att dom var lite söta, så jag kunde inte äta så många.
 
 

Frågorna

Här kommer alla frågorna. Det tog en stund att komma på alla. Det händer ju rätt mycket på ett år. 
 
 
 

Nyårsafton

Igår var det Nyårsafton. Precis som dom senaste 4 åren så var vi bara hemma. Vi hade lyxmiddag på kvällen. Som förrätt hade vi hummer. Jag fick löjrom. Men jag fick smaka lite hummer av mamma och pappa. Jag tyckte att det var gott. Som varmrätt hade vi rådjursstek och hasselbackspotatis. Vi stekte också Karl-Johansvampar som vi plockade i höstas Det var också gott.
 
Det var också tänkt att jag skulle ha haft den årliga tipspromenaden. Ni vet den där som sammanfattar året som gott. Men mamma somnade framför TV:n. Vi väckte henne till tolvslaget, men sen gick hon och lade sig. Jag ska ha tipspromenaden ikväll istället. Frågorna kommer även upp här på bloggen senare idag.
 
 

RSS 2.0