Nu jävlar...

Byter jag snart till en annan bloggsida. Det går ju fan inte att blogga, iaf om man vill ändra nåt ord. Går tydligen inte heller att få bilderna nedanför texterna. Byter nog sida efter semestern.
 

Bloggpaus mot min vilja

För det första så har internet på mobilen varit väldigt segt. Det stör mig väldigt mycket. Fick ett meddelande att jag hade surfat för mycket. Det går att surfa, men det hakar typ upp sig. För det andra så är blogg.ses nya design helt omöjlig. Om man bara ska ändra nåt ord försvinner allt. Så ni för vara beredda på ett och annat stavfel när jag kan blogga. Der är väldigt irriterande. Iaf när man vet hur ett ord stavas.             
 

Äntligen

Har äntligen fått min efterlängtade Landtidning. Nu ska det hem och läsas. Jag kanske får nån ny inspiration till nån ny novell.

En tidning med både Parkinsonartiklar med Suzzie Tapper och Björn Hellkvist kan leda till mycket.

Går fortfarande inte att ladda upp bilder. Jävla pekmus! 

Ute i kylan

Nu har mina föräldrar typ fått tuppjuck eller nåt. För det första har det regnat hela dan. Nu har det slutat, men det är fortfarande lite kyligt. Nu vill dom att vi ska äta Kolbullar ute! Dom säger att solen kommer snart. Jag ska nog äta ute med dom, men blie det kallt går jag in.

Går fortfarande inte att ladda upp bilder. Men jag ville ändå uppdatera lite.

Hos grannen

Är hos grannen nu. Vi skulle titta till hennes katt. Katten var inte lika busig idag som hon var igår. Då lekte hon med mig. Hon rev mig lite också, men det gjorde inte ont.

Vet som sagt inte när jag kan blogga. Ni får hålla utkik.

Går inte heller att ladda upp bilder just nu. Men ni har ju sett bilder på katten förut.

Månadsgivare efter semestern

Sa som sagt inte till den jobbiga och gnälliga jobbarkompisen. Har gjort det en gång. Då blev jag typ mordhotad. En annan anledning är att jag ska bli månadsgivare i Hjärnfonden. Då kan man ju inte mobba personer med funktionshinder.

Tänker bli månadsgivare efter semestern. Vill inte hålla på och krångla med konton däruppe. Har ju inte heller tillgång till mail. Då kan jag ju inte heller kolla om jag får nån bekräftelse om jag har blivit månadsgivare. Har tagit med en dosa, så jag kan kolla kontot på grannens dator. Men vill hellst inte hålla på och krångla med det.


Delvis jobbig dag

Idag var det sista jobbardagen innan semestern. Den var både rolig och jobbig. Det roliga var att jag fick gå ut med Åke. Har inte gått ut med honom så mycket förut.

Det jobbiga var en så kallad jobbarkompis. Hon var allmänt grinig idag. Hon är oftast det. Idag sa hon rakt ut att hon hatar en annan jobbarkompis. Personalen sa till henne, men det gick in i det ena örat och ut genom det andra. Själv sa jag inget. Hon är som hon är.

Åke. Han är en Strävhårig Jack Russel.

Imorgon smäller det!

Då har jag semester. Längtar upp till stugan. Det ska bli skönt att få vara där. Längtar också efter min Landtidning.

Uppdateringen kommer att suga däruppe. Men tar som vanligt med mig kameran. Kommer att ta mycket bilder nu. Inte bara från stugan. Vi ska nog hinna med en Orsayra också. Då ska jag ta kort och eventuellt filma. Vi åker nog också till Rättvik, och gör lite andra utflykter.

Hinner nog med några inlägg imorgon. Om inte, så hörs vi när jag kommer hem. Eller om jag får låna grannens dator.




Ozzy i köket

Imorse när jag kom till jobbet var Ozzy i köket. Han var lite jobbig idag. Han satt och tiggde när vi åt frukost. Det brukar han göra.

Men han var ändå lite mysig imorse när jag kom. Han hade en liten leksak. När han såg mig gick han fram till mig med leksaken i munnen. Han skulle nog visa mig den. Eller också ville han att jag skulle leka med honom.

En And

Nu är jag hemma. Har varit hemma ett tag.

När vi skulle åka hem från mormor såg vi en Gräsand. Den gick mitt på vägen. Jag och mamma tyckte att den såg rolig ut.

Snabb update

Uppdaterar lite snabbt. Ska snart iväg till frissan. Ska klippa både luggen och håret idag. När jag är klar där åker jag och mamma till mormor. Uppdaterar när jag kommer hem. Kan fortfarande inte blogga från mobilen.

Sommarlovsbåten

Skickade nyss ett namnförslag till Sommarlov. Tittarna har fått i uppdrag att döpa Båten dom sänder ifrån. Jag har döpt båten till "MS Stjärna". Det var ett namn som bara kom upp i huvudet. Skickade också med mitt telefonnummer. Då kanske dom ringer mig om båten får heta det. Håll tummarna!

Förra årets båt hette "MS Hajen". Om ni undrar vad MS står för så betyder det Motor Ship, iaf i marina sammanhang.

Malin Olsson med båten i bakgrunden.


Hade visst fel

Det kommer att visas nya filmer i årets Sommarlov på TV. Dom hade bara inte lagt upp dom på webben. Ikväll ska det visas 2 nya filmer. Dom kommer säkert vara dubbade. Själv saknar jag originalfilmerna. Har säkert skrivit det förut, men dubbade filmer blir så oäkta. Är det nån mer än jag som håller med om det?

Sverige förlorade

Sverige förlorade gårdagens match mot Ukraina. Matchen slutade 2-1 till Ukraina. Det var Zlatan som gjorde det svenska målet. Sveriges nästa match blir mot Frankrike på fredag.



Snart Sverige mot Ukraina

Snart är det dags för Sveriges första match i årets Fotbolls-EM. Dom spelar mot Ukraina. Ukraina spelar på hemmaplan, så det lär väl bli ett jädra liv på läktarna. Matchen slutar vid 22:30, så ni får resultatet imorgon.



Dagens diss: Sommarlov på TV

Idag börjar Sommarlov på TV. Tycker iofs att själv programmet är bra, dvs när dom sänder från båten. Men filmerna dom visar är inte så bra. Förra året visade dom nya filmer. I år visar dom bara filmer som har sänds på SVT förut. Några av dom har dom tillochmed visat i Sommarlov tidigare år. Skillnaden i år är att dom utländska filmerna är dubbade.

Sista jobbarveckan innan semestern

Idag var jag på jobbet. Det var bara 6 hundar där. Dom flesta hundar har redan semester. Gick iaf ut med 2 hundar idag. Det var Anjo och Hugo. Det regnade på eftermiddagen, så personalen fick torka hundarna med handduk när jag kom in.

Spanien - Italien

Just nu är det Fotbolls-EM på TV. Spanien spelar match mot Italien. Italien gjorde nyss mål. Det står 1-1 just nu. Sverige har inte spelat några matcher än. Dom börjar imorgon. Då spelar dom mot Ukraina.

Länkar till Sveriges EM-låt 2012.


Vad fan är det här!

Det skulle bara komma lite småskurar idag stod det i tidningen. Men det har regnat typ hela dagen. Det är ju för fan juni. Nu vill jag ha sommar!

Nu vill jag ha sol. Bort med regnet!

Fest igår

Vet att jag knappt bloggade igår. Men det fanns en anledning.

Vi hade fest för mamma. Då ville jag vara lite social och prata med gästerna. När dom hade gått och åkt hem var det så sent. Då hade jag ingen lust att blogga.


3 bilder från idag


Tog kortet för att jag tänkte tagga Lilla Aktuellt i fotot på Facebook. Tyckte inte att det blev så bra.


Så jag tog ett nytt. Det gick inte att tagga Lilla Aktuellt i fotot. Så jag lade upp det här på bloggen istället.


Jag och mamma var på baksidan och plockade blommor. Då fick jag syn på en Pensé. Själv trodde jag att dom hade blommat över för i år. Man brukar inte heller hitta dom ute på en åker.

Dagvild

Var dagvild imorse. Jag frågade pappa om han och mamma inte löste Melodikrysset igår.
- Men vad är det för dag idag, sa pappa.
Själv blev jag helt tyst.
- Det är lördag, sa han sen. Trodde du att det var söndag?
- Dagvild, men man får väl skylla på att jag inte har jobbat på hela veckan, sa jag.
- Ja, man får väl skylla på det, sa pappa.

Nu vet jag iaf att det är lördag. Jag tänker också hjälpa dom med krysset sen om dom behöver det. Ibland kan det vara med moderna artister och grupper som dom inte kan.

Årets sommarplågor

Det här blir nog enligt mig årets sommarplågor. Tycker att dom är ganska bra. Men jag kommer nog att tröttna efter ett tag.

Soldiers

Laddade precis upp ett videoklipp. Det är på Ulrik Munther. Det är ganska kass bildkvalité på klippet. Filmade dessutom från en tjock-TV. Klippet tog drygt 1 timme att ladda upp.

Lite söta

Idag gick jag och mamma ut på en promenad. Då kom det en tjej med en tant i en rullstol. Hon sa en sak som var lite småknasigt.
- Hej småflickor. Akta så att jag inte kommer efter er och nyper er i näsan.
Ska man skratta eller gråta? Men samtidigt är ju gamla och dementa personer lite småsöta ibland. Man ska inte alltid tro på vad dom säger. Min granne i Dalarna har berättat en massa tokiga saker som hennes mamma har sagt. Hon blandar både nutid och dåtid i det hon säger.

Har ingen bättre bild till det här inlägget.

Dom känner nog igen mig?

Kom och tänka på en sak idag när jag och pappa hade varit och handlat.

När vi kom ut på parkeringen hörde jag några hundar skälla. Dom satt antagligen i en bil. Dom skällde väldigt mycket. Då kom jag att tänka på en sak.

När jag kommer till jobbet skäller inte hundarna. Men skulle nån annan komma t:ex matbilen, mattkillarna eller tidningen skäller dom. Det verkar som att dom känner igen mig. Hur dom nu kan göra det på bara fotsteg vet jag inte. Men konstigt är det.

Ozzy.


Kelly.


Casper.


Hugo.

Vinnaren i Lilla Melodifestivalen 2012

Igår avgjordes finalen i Lilla Melodifestivalen. Jag tyckte att det var lite synd att det bara var tjejer som sjöng. Det fanns säkert många killar som också hade skickat in låtar. Finalen sändes inte heller på TV som tidigare år. Man fick inte heller vara med och rösta.

Till sist kom juryn fram till att den här tjejen skulle vinna. Har bara lyssnat på hela låten en gång. Men jag tycker att den är bra. Hon har dessutom en bra röst.

Klicka på bilden så kan ni höra låten. Det är en liveinspelning, så det är rätt dåligt ljud. Men det är bättre än inget ljud alls.

Konstig sida

Skulle egentligen ha gjort ett inlägg imorse. Men då var startsidan konstig. Jag tror att man hade kunnat göra inlägg ändå. Men jag ville inte chansa.

Håll utkik efter nästa inlägg. Det som jag skulle ha skrivit imorse.

Arkivbild.

Efter mörker kommer ljuset

Har ju hänt lite deppiga saker den senaste veckan. Går inte in på detaljer. Ni får läsa mina tidigare inlägg om ni vill veta nåt.

Fick nyss ett "mail" från grannen i Dalarna. Hon skrev att hon hade fått tag på Landtidningen med intervjuerna med Suzzie Tapper och Björn Hellkvist. Hon hade fått den av några kompisar. Hon sa också att jag kunde få den när vi kommer upp dit nästa gång.
 

6:e juni

Idag är det Sveriges nationaldag. Själv tycker jag att det är dumt att den har blivit en röd dag. Det går väl an om det är en fredag eller måndag. Då får man ju en dag längre helg. Men är det på en lördag eller söndag blir det ju en vanlig helg. Då kunde dom väl lika gärna haft kvar Annandag pingst. Äver fast det inte alltid var på samma datum var det alltid på en måndag.

Vi hör semlornas sång

Har nu undrat över vad dom ryska gummorna sjöng om i ESC? Här har ni resultatet. Lyssna och njut ;-)

Operation Munblåsa?

Min tandläkare ringde imorse. Han sa att dom ville kolla på blåsan i munnen på sjukhuset. Dom kanske också skulle operera bort blåsan. Jag är osäker på om jag vill det. Är säker på att jag inte kommer att kunna äta på typ några dagar efter det. Men samtidigt skulle det vara skönt att få bli av med den.

Jaja. Man måste ju få överdriva lite ibland.

Grattis pappa

Idag har pappa namnsdag. Jag och mamma ska gå ut och plocka Liljekonvaljer till honom sen. Dom kommer han att få i eftermiddag.

FML, Maten

Idag har det varit en rätt jobbig dag på jobbet. Har typ varit hungrig hela dagen. Skrev ju i ett annat inlägg att jag inte vill ha maten blandad. Idag hade dom lagt grytan och riset för sig. Men det hade runnit över lite gryta till riset. Då tänkte jag att jag kunde äta det översta riset. Men där hade dom lagt Oregano, fast personalen sa att inget skulle vara på. I fortsättningen ska jag nog inte beställa nån gryta. I så fall måste personalen typ vara övertydlig eller skälla på dom för att det ska bli bra.

Slut mobil?

Idag på förmiddagen laddade jag min mobil. Den hade laddat klart ca 11:30. Jag tycker att den ska ha fullt batteri i åtminstone några dagar. Nu är det 75 procent kvar. Nu måste jag ladda den igen inatt. Ska till jobbet imorgon. Jobbar heldag. Vill inte ladda den där. Nu är ju inte "Killen X" kvar, men det känns ändå osäkert. Pratade med mamma om det. Hon sa att om det fortsätter kanske den behöver ett nytt batteri.

Fika hos mormor

Ska snart åka till mormor och fika. Där ska vi också göra frågeleken. Brukar egentligen göra den på lördagar. Men eftersom vi var i stugan förra veckan missade vi en omgång. Har inte kollat kategorierna än. Men jag hoppas att det är mer varierande kategorier än det var igår.

Godnatt

Säger godnatt nu.  

Imorgon ska vi nog bara vara hemma. Kanske tar nån promenad. Mer vet vi inte.

Fick föresten träffa mitt kusinbarn på brölloppet idag. Även fast hon låg och sov i vagnen var det kul att se henne. Har bara sett henne på bild förut.

Om ni kollar riktigt noga så ser ni att kaninerna blinkar med ögonen.


Oskar Bly

Nu har jag kommit hem från brölloppet. Det var bland annat en kille där som sjöng. Han heter Oskar Bly. Han är operasånare. Han har spelat med i några musikaler bland annat Jesus Christ superstar. Han har också varit med i Så ska det låta. Han har en jättefin röst. Lägger upp ett klipp här, så får ni höra.

Bröllop idag

Idag ska vi i familjen på bröllop. Min yngsta kusin Micke ska gifta sig. Har bara varit på bröllop en gång förut, så det ska bli spännande.

Anton vann

Anton vann Let´s dance. Jippiiii!

Let´s dancefinal nu

Alla i familjen hoppas på att Anton vinner. Har inte följt säsongen. Men det lilla jag såg på idag var Anton bäst.

Anton Hysén.


Molly Nutley.


Tandläkaren idag

Imorse var jag hos tandläkaren. Jag har sedan januari-februari haft typ en böld i munnen. Tandläkaren kunde inte göra nåt åt den idag. Han skulle skicka en remiss till käkkirurgen, HUH!!!! Där skulle dom kanske punktera blåsan. Men tandläkaren ville ha en diagnos på den först. Han trodde dock inte att det var nåt farligt.

Såhär rädd kommer jag nog att vara om dom måste punktera blåsan.

RSS 2.0