Eurovision song contest 2017 semifinal 1

Ikväll är det dags för den första semifinalen. Iår är det med många ballader i tävlingen. Robin Bengtsson är den första artisten som sjunger. Mina favoriter ikväll är Sverige, Australien och Island. Dom andra låtarna har jag säkert hört på Youtube. Men eftersom SVT lade ner inför Eurovisionprogrammen har jag inte hört alla låtar. Därför blir det extra spännande ikväll. En del låtar kommer jag säkert tycka mer om senare när man har hört dom flera gånger. Alla låtarna finns ju på Youtube och Spotify.
 
Det som jag även tycker är tråkigt är att det nästan bara är låtar på engelska i tävlingen. Ikväll är det bara Portugal som sjunger på sitt språk. I tävlingen på torsdag är det bara Ungern och Vitryssland som sjunger på sina egna språk. 
Bildresultat för eurovision song contest 2017
 

The never ending trappa

I fredags gjorde vi en liten utflykt till jobbet till Kvarntorpshögen. Där finns det en jättelång och jobbig trappa. Den är på 427 steg. Det är även ganska brant. Uppe vid toppen finns det olika konstverk. Vissa av dom var väl hellre än bra. Personalen tog i alla fall ett kort på mig vid en bänk. På bänken sitter det två figurer. Dom är väldigt välgjorda. Dom ser ut som riktiga mäniskor. Tog också själv en bild på usikten.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Valborg 2017

Här kommer ett nytt videoinlägg från mig. Här lärt mig hur man laddar upp videor till Youtube från surfplatta. Tyvärr kan jag inte blogga från mobilen när jag ska bädda in videoinlägg. Folk har sagt att appen är helt kass för Android.
 
Det här klippet är från när vi sköt raketer vid Valborg. Det är väldigt smak bild till skillnad från mina andra klipp. Men det blir tyvärr så när man laddar upp från surfplattan.
scr
 

RSS 2.0