Elitserien

Igår kväll åkte Örebro upp i Elitserien i Hockey. Leksand gjorde det också. Då blev pappa glad. Han tycker nog att det är kul med ett lag från Dalarna i Elitserien. Tyvärr åkte Rögle ut.

Nytt videoinlägg - Den morrande klockan

Jag råkade komma åt med fingrarna på min klockradio. Då började den typ morra.
 
 

Nytt videoinlägg - Hacke Hackspett

En liten film på en hackspettshane. Den satt i ett träd och letade efter småkryp. Att det är en hane ser man på den röda fläcken i nacken.
 

Påskrundan

Nu har jag gott Påskrundan. Det är ungefär samma som Helgerundan i julas. Den enda skildnaden är att man får ett påskägg istället för ett paket. Ibland har det hänt att jag har fått en skiva istället för godis. Men många av skivorna jag vill ha måste man beställa på nätet.
 
Precis som i julas tog jag kort på lapparna under rundan. Hade blixten på kameran, så det syns lite dåligt.
 

En helkväll med Jonas Gardell

Snart ska jag kolla på ett program. Det är en show med Jonas Gardell. Jag tycker att han kan vara rätt rolig. Ibland kan det vara lite lyteskomik. Det kan vara jul, beroende på vad det är.  Ett tag skämtade han om Knutbydramat. Då hade det också precis varit.
 

Fest idag

Idag har vi haft lite fest här. Vi firade pappa. Vi åt gul Prinsesstårta. Dom på konditoriet ville "påska" till tårtan lite.  Jag åt också lite på en Ringpopklubba. Det var en med Apelsinsmak. Den var god. Jag fick också påskpresenter av mormor. Det var röd och svart Stenbitsrom.
 

Långfredagen

Idag är det Långfredagen. Är glad att det är en vanlig röd dag numera. När mamma och pappa var små var den typ den tråkigaste dagen på året. Allt var stängt. Alla affärer, nöjesställen som biografer och klubbar. Är glad över att det inte är en sån dag idag.

Dörrstoppet

Det är en riktig buskatt vi har. Nu har hon tagit dörrstoppet till toaletten. Clary har sin kattlåda inne på våran toa. För att vi inte ska stänga dörren har vi satt dit ett dörrstopp. Det brukar hon leka med på nätterna. Oftast brukar vi hitta det. Men idag har det typ fått vingar och flugit till världens ände.
 
 
 
 

Pappas födelsedag

Idag fyller pappa år. Just nu är han på jobbet. Men vi ska fira honom när han kommer hem. Han ska få blommor. Han kommer också få en tröja. Den har han själv beställt på nätet. Det har varit lite småstrul med det företaget. Tröjan kommer kanske efter påsk.
 

Intervjun med Suzzie

Idag är det ett år sedan Suzzie Tapper var med i Efter tio. Det var bara slumpen att jag fick se intervjun. Jag ångrar mig inte att jag såg den.
 
Vi var i Tällberg. Jag hade ätit frukost, och skulle gå och borsta täderna. Då råkade jag av en ren slump kolla på TV:n.
- Suzzie, sa jag jag ut.
- Jaså, sa mamma.
 
Jag kollade på nästan hela intervjun. Jag missade lite i början. Men jag kollade på den på play när jag kom hem.
 
Klicka här om ni vill se intervjun.
 

Dagens diss: Försäljare

Det här är egentligen en grej som hände igår, men jag skriver om det nu.
 
Det handlar om försäljare. Det ringde på en på dörren från Postkoden igår. Hon ville att vi i familjen skulle bli medlemmar. Pappa tackade nej med stora bokstäver. Men tjejen fortsatte att prata. Då blev pappa otrevlig istället.
 
Detsamma gäller telefonförsäljare. Dom kan inte acceptera ett nej. Pappa sa att han skulle maila till Postkoden och klaga på säljarattityden. Jag och pappa tyckte också att det var en bra idé.
 

Dagens hiss: Våren

Äntligen är våren här. Det är sol och plusgrader ute. Nu får vi hoppas att det blir varmt framöver. Snön kan komma tillbaka till jul tycker jag.
Såhär såg det ut i Tällberg för ett år sedan.
 
 

Dagens diss: Privata shoutouts

Tänkte börja med Dagens hiss/diss här på bloggen. Jag kommer nog inte att göra det varje dag. Jag gör det när jag kommer på något.
 
Idag tänkte jag dissa en sak på Instagram. Det är en sak som jag irriterar mig mycket på där. Det är privata shoutouts. Ofta så tipsar folk om andra personers konton. Det kan t:ex vara kompisar eller kändisars konton. Oftast är dom tipsade kontona offentliga, men ibland händer det att kontona är privata. Om jag frågar en person med privat konto är det ju inte alls säkert att den personen vill att jag följer honom/henne. Nu brukar ju personerna oftast tipsa om sina kompisars konton, men ändå.
 
 
 
 

Ett år sedan

Igår var det 1 år sedan vi åkte till Tällberg. Jag kan erkänna att jag längtar tillbaka lite. Brukar alltid börja längta till Dalarna vid den här tiden på året. Som tur är så är det bara 2 månader kvar till vi åker upp till stugan. Lovar bilder och filmer därifrån då.
 

Malmö Redhawks nya tränare

Fick veta en glad nyhet på Facebook idag. Björn Hellkvist blir ny tränare för Malmö Redhawks. Han var som ni säkert redan vet tränare i Rögle BK förut. Jag tror att han kommer att klara jobbet som ny tränare. Ska nog börja heja på Malmö framöver. Men det betyder inte att jag kommer sluta att heja på Rögle.
 
Ni kan läsa en artikel om honom här.
 

Pasta Perline

Snart ska jag äta Pasta Perline. Det är färsk pasta med fyllning i. Idag blir det med Prosciutto. Jag tycker iofs att dom ser ut som knyten. Det tyckte mamma också.
 
 

Klippt mig

Idag var jag hos frissan. Där klippte hon håret på mig. Hon klippte också av min så kallade "Loreenlugg". Mamma brukar säga det när den är riktigt lång. Lägger upp en före och efterbild här nedan.
Före.
 
Efter.
 

Dessa taxichaufförer: Uppföljaren

Nu till det där om taxichaufförer.
 
Det är 2 personer som åker taxi till och från jobbet. Först kom en taxi. Då åkte den andra personen. Ca 10 minuter efter att hon hade åkt kom det en taxi till. Den chauffören skulle också hämta upp den andra personen. Jag fick inte åka med den chauffören. Då gick jag tillbaka in till personalen. Dom fick ringa till taxibolaget. Efter en stund kom det en taxi till mig.
 
Ja, vad säger man. Dagens samhälle= Gör det själv.
22wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
 
 

Dessa taxichaufförer

Jag vet att man inte får skriva om jobbet och personalen. Men jag kan inte låta bli att göra det nu.
 
Asså, jag säger bara en sak. Taxichaufförer. Höll inte på att komma hem idag. Skriver ett längre inlägg sen. Ska snart äta. Ni får vänta en stund.
 

Bandyfinal

Just nu pågår Bandyfinalen. Hammarby spelar mot Sandviken. Hammarby leder just nu med 4-2. Dom spelar i Friends Arena. Det tycker mamma och pappa är lite synd. Dom tycker att det är mer roligt om dom spelar utomhus.
 
Jag kommer ihåg hur det var förra året.
 
Då spelade dom ute. Då var vi även i Tällberg. Jag ville inte kolla på bandyn. Pappa sa att dom skulle släppa upp ballonger i luften innan matcen. Han sa att det såg häftigt ut. Jag sa okej, och satt motvilligt kvar. Då blev det reklampaus. Då gick jag in på "mitt" rum. När jag hörde att reklamen var slut satte jag mig vid TV:n igen. Då hade matchen redan börjat. Ballongerna hade dom släppt upp i reklampausen. Pappa var inte så glad i TV4 den kvällen.
 

Utfodring av örnar

Jag har börjat att vara inne på en sida som heter www.webbkameror.se. Där kan man bland annat kolla på olika djur. Man kan bland annat kolla på när dom matar örnar. Det roliga är att det nästan aldrig är några örnar där. Det är mest kråkor och kajor där.
Webbkamera i Store Mosse Nationalpark

Sista jobbinlägget?

Det här blir kanske det sista jobbinlägget jag skriver. Personalen har sagt att vi inte får skriva om dom utan att dom vet om det. Det kanske kommer nåt jobbinlägg nån dag. Då ska det i så fall ha hänt nåt där utöver det vanliga.
 
 
 
 

E.M.M.A

Var och hälsade på på förskolan idag. Där lyssnade några bland annat på E.M.M.A. Den gruppen var populär för typ 13 år sen. Jag fick en nostalgisk känsla när jag hörde skivan.
 
 
 
 

Dålig dag

Har varit en rätt så dålig dag på jobbet idag. Går inte in på detaljer, men man känner sig jävligt orättvist behandlad.
 
 

Hoppsan

Dålig update idag ser jag. Men nätet har varit nere i en svacka idag. Nu verkar det som att det funkar igen. Snart ska jag logga ut. Sen ska jag kolla på nya Ullared.
 
Fick föresten ledigt från jobbet på onsdag. Då ska jag till förskolan. Det ska bli kul.

Förskolan på onsdag

På onsdag ska jag kanske till min gamla förskola och hälsa på. Har ju skrivit förut att jag brukar göra det en gång per termin. Mamma ska ringa till jobbet imorgon och fråga om jag får ledigt. Lovade fröken på förskolan att jag skulle maila när det passar för mig.

Robin Stjernberg

Det blev Robin Stjernberg som vann Melodifestivalen 2013. Jag tror att låten blir bättre ju mer man hör den. Jag tyckte också att det var kul att ingen discolåt vann. Den genren finns det redan femtioelva av i tävlingen redan.
 

Ikväll avgörs det

Ikväll vet vi vem/vilka som får representera Sverige i Eurovision song contest. Har några favoriter. Det är Ulrik Munther, State of drama, Louise Hofften, Ralf Gyllenhammar och Yohio. Dom andra är antingen barnsliga eller enformiga.

Mellan raderna:Anna Ribbing

Har börjat kolla på det programet igen. Har det på DVD också. Tycker att det är bra och intressant. Men jag vågar inte köpa några av böckerna. Mamma och pappa tycker nog att jag är för barnslig då.
 
Ni hittar en länk till programmet om ni klickar på bilden.
 

Nytt utseende

Loggade nyss in här på bloggen. Då såg jag att dom har ändrat lite på hemsidan. Nu kan man bland annat fråga om vissa saker. Det är bland annat hur man ska göra för att få bloggen bättre. Själv tror jag inte att jag ska fråga om något. Inte än iaf.
 

Bonnie Tyler i ESC

Fick veta en bra nyhet på Facebook idag. Bonnie Tyler ska representera Storbritanien i Eurovision song contest 2013. Har lyssnat på låten. Den är jättebra. Den är inte en modern discolåt som många andra bidrag. Hon har också den där typiska hesa rösten. Storbritanien är dessutom direktkvalificerade. Troligtvis vinner den inte. Alla vill väl ha discolåtar numera.
 
 

Överlevde

Jag överlevde besöket hos tandläkaren. Ärligt talat är det skönt att ha lustgas. Man blir liksom borta. Det är faktiskt skönt att få slippa höra allt och alla en stund. Som jag skrev imorse tog dom även upp det där med mucoselen. Dom tyckte bara att det var skönt för mig att den var borta.
 

Tandläkaren idag

Idag ska jag till tandläkaren. Där ska dom skrapa tandsten på mig. Jag kommer även att få lustgas. Då kommer jag att vara "inne i dimman" typ. Men det ska nog gå bra. Jag undrar också vad dom säger när dom ser att min Mucosele är borta. Det kommer säkert bli en massa frågor och förhör på det.

Inte nu igen!

Vi har börjat kolla på Skilda värlar på jobbet igen. Vi hade en paus från det i julas. Då hade vi kollat klart på filmerna i den boxen. Dom andra på jobbet har dessutom kollar på några avsnitt när jag har vait sjuk. Nu när vi kollade hängde jag inte med alls. Jag tycker också fortfarande att det är en för långdragen serie. Jag hoppas att vi kollar på nån annan film imorgon.

Cloetta

Idag fick jag veta en rolig sak på jobbet. Vi ska åka till Cloettafabriken den 10:e maj. Jag ska kanske följa med. Det beror på var vi ska äta lunch nånstans. Ska vi t:ex äta hamburgare måste det vara på Mc Donald´s. Jag vill inte äta bröd med frön på. Fröna kan fastna mellan tänderna. Då kommer jag typ att få panik. Blir det nåt annat ställe måste man t:ex kunna få bara pommes.
 
Jag har inte fått nån mer info om resan. Men det är ju drygt 2 månader kvar.
Fobibröd.
 
Så ska det va, iaf enligt mig.
 
Cloettafabriken.

En skiva och en DVD

Har beställt en skiva och en film på www.cdon.com. Skivan är med den norska countrygruppen Lucky Lips. Filmen heter Hotell Kantarell. Den är barnslig, men ändå kul. Vissa filmer tycker jag om, även fast dom är för barn. Dom kommer säkert i nästa vecka.
 
Ville beställa Hotell Kantarell på Tradera. Man kunde köpa den direkt utan att lägga bud på den först. Mamma och pappa sa typ nej. Man kan ju bli lurad.
m
 
 
  

Jobbet imorgon

Imorgon ska jag till jobbet igen. Har varit hemma i några veckor av lite olika anledningar.
 
Hoppas att det blir en kul och bra dag.
 
 

Osbågens dag

Idag är det Ostbågens dag. Hade det varit fredag eller lördag hade jag ätit ett gäng bågar. Eller rättare sagt typ en talv skål. Mina favoritbågar är Estrellas cheddarbågar.
 
Ska förresten tipsa Maria Montazami om dagen. Jag följer henne på Facebook och Instagram. Men hon vet säkert redan om dagen.
 

USB-minne

Nu till det där jag skulle blogga om förut.
 
Jag tycker att det borde finnas lösenordsskydd på USB-minnen. Man sparar ju på dom för att man själv ska ha det. Om man t:ex har det i skolan och lägger ifrån sig det är det ju lätt att bara gå in på minnet. Jag tycker att man borde kunna ha en kod på det. Den skulle man kunna lägga till när man går in på det. Slår man inte in koden kommer man inte åt dokumenten.
USB-minnet hamnade under. Men jag hade ingen bättre bild.
 

Funkar igen

Nu funkar bloggen igen.

Tillfälligt nere

Bloggen är för tillfället nere. Man kan inte läsa nåns blogg från blogg.se Hoppas att detta inlägg publiceras. Hade egentligen tänkt att skriva om nåt annat i ett inlägg.

Summering av Andra chansen

Som jag skrev igår så blir det en liten summering av Andra chansen också. Jag kommer dock bara summera låtarna som gick vidareoch duellerna.
 
Jag har kanske skrivit det förut. Louise Hoffsten var och blev tyvärr den enda tjejen i finalen. Jag hade hoppats på att Caroline af Ugglas eller Cooies N Beans hade gått vidare.
 
Nu ska jag summera duellerna.
 
1:a duellen
 
Behrang Miri - Jalla dansa sawa: Den här låten tyckte jag var ett skämt redan första gången jag hörde den. Jag tyckte inte att skulle ha gått vidare till duellerna.
 
Anton Ewald - Begging: Den här låten var segrare redan innan tävlingen enligt mig. Den är kanske lite enformig. Men han har en bra röst, och numret var bra utfört. Var en värdig segrare i den duellen.
 
2:a duellen
 
Robin Stjernberg - You: Den här låten tyckte jag var lite tunn.Man hörde inte vad han sjöng i vissa delar av låten. Jag tyckte också att den var lite enformig. Hade hellre velat se Martin i finalen.
 
Martin Rolinski - In and out of love: Som jag skrev hade jag hellre velat se Martin i finalen. Han hade lite annan stil än dom andra. Det var också häftigt med målarfärgerna i bakgrunden. Låten var inte heller lika enformig.
 
 
 
 

Blockade

Har blockat personer på Instagram för första gången idag. Det var några tjejer i Sala som följde mig där. Tjejerna kommenterade ofta, och då menar jag verkligen jämt mina foton. Lade jag ut bilder på mig själv skrev dom att jag var så hilma jävla snyyyyg. Dom skrev också att jag typ borde satsa på mitt utseende. Dom hade också taggat mig och skrivit att alla borde följa mig för att jag var så jävla snygg. Dom skrev också att många i Sala tyckte att jag var snygg. Då blockade jag dom. Jag vill inte att alla ska se mina foton. Har försökt att fixa privat profil. Det går inget vidare. Ska försöka fråga någon som vet. Det var roligt att ha många followers i början. Men man måste ju besgränsa sig lite.
Snygga jag enligt tjejerna.
 

Ångrade mig

Det blir en summering av Andra chansen också. Vet inte om den kommer upp ikväll eller imorgon. Mina favoriter hitills är Anton Ewald,Cookies N Beans och Martin Rolinski. Har ju också skrivit förut att upplägget är krångligt. Nu har jag hittat en bild över upplägget.
Hänger ni med?
 

Youtubebilder på Clary

Jag googlade mitt Yotubenamn förut. Då såg jag att det fanns några bilder på Clary. Det är stillbilder från olika videoinlägg med henne, så det är inte så bra kvalité på dom. Det blir också mellanrum mellan varje bild. Det är så jävla irriterande. Men det går tyvärr inte att få bort.

RSS 2.0