Dagens Lika som bär

Dagens Lika som bär tar en liten paus nu. Återkommer med en ny bild på onsdag eller torsdag.

Dagens Lika som bär


Dagens diss: Kamratposten

Fick en KP-tidning på posten idag. I början av tidningen kan man skicka in insändare angående tidningen. I varje nummer har dom nåt som kallas för KP Fixar. Då kan man skicka in sina önskingar. Det kan t:ex vara att få testa nån sport, eller att få träffa sin idol.
 
Idag såg jag en insändare jag blev väldigt irriterad på. Det var en som hade skrivit och undrat hur gammal man ska vara för att vara med i KP Fixar. Dom hade skrivit att man ska vara i den åldern att man läser KP. Men hallå!!!.När har man åldern inne??? Jag vet att dom flesta som läser tidningen är yngre tonåringar. Men det finns säkert många i min ålder också som läser tidningen. Många av dom har säkert skickat in önskningar också.
 
 

Dagens Lika som bär


Dagens Lika som bär


Dagens Lika som bär


Hammarby - ÖSK

Just nu spelar ÖSK bortamatch mot Hammarby. Det står 0-0 för tillfället.
 
Det roliga är att vi i familjen känner en av spelarna. Han heter Oscar. Vi bor nästan grannar. Vi gick också på samma dagis ett tag när vi var små.
 
Oscar

Dagens Lika som bär

 
 

Melaniegruppen

Jag skickade en förfrågan på Facebook tidigare idag. Det var en gruppförgrågan. Det var en grupp för dom som gillar Melanie Safka. Jag blev medlem i den. Det är kul att vara med i grupper där man kan dela med sig av sina intressen.
 

Utekatten Clary

Idag fick Clary komma ut en stund på förmiddagen. I början var hon lite osäker och blyg. Då ville hon ligga under våran stora gran. Men efter en stund blev hon nyfiken. Då gick hon runt på gården och kollade lite. Jg tror att hon tyckte det var skönt att få komma ut.
 
 

Dagens Lika som bär


Dagens Lika som bär


Haydenpremiär

Idag gick jag ut med Hayden för första gången. Det gick bra. Han drog inte så mycket. Han pep desto mer. Han borde heta "Pip-Larsson" istället.

Dagens Lika som bär


Melanie till Peace & Love

Såg på Twitter att Melanie Safka kommer till Peace & Love i sommar. Det är en  stor musikfestival i Borlänge i Dalarna. Åh, vad man hade velat vara där. Men vi har extrem sen semester i år. För det andra hade jag inte fått gå för mamma och pappa. Dom skulle säkert få tuppjuck om jag ens nämnde festivalen. Jag har aldrig varit en sån som vill gå på festivaler förut.
 
Vi ska däremot se Diggiloo i Dalhalla i sommar. Men det är en helt annan sak.
Melanie
 

Dagens Lika som bär


Äntligen

Nu kan man kolla på gamla TV-serier på SVT-Play. Har redan hittat några program som jag gillar. Det är lite väl få program just nu. Men det kommer väl till flera så småningom.
 
Klicka här så kommer ni till arkivet.
 

Dagens Lika som bär

Jag tycker att dom är rätt lika varandra.
 

Dagens Lika som bär

Okända släktingar?
 

Dagens Lika som bär


Dagens diss: Dagens tidningar

Ja, nu menar jag tidningar som Frida och Julia. Dom var jättebra för typ 10 år sedan. Nu har dom förändrats till det sämre. Asså seriöst. Nu skrivs det bara om artister som Justin Bieber, 1D (One direction för er som inte vet) och Little Mix. När det gäller svenska kändisar är det t:ex Yohio och Robin Stjernberg. Nu uppdateras ju tidningarna efter vad många tjejer gillar att läsa, men endå.
 
Ni kanske minns tidningen OKEJ. För typ 8-10 år sedan var det min favorittidning. Dom skrev mest om svenska kändisar. Dom hade inte heller med nåt om smink och mode. Sen ändrades den tidningen också. När det gäller Frida och Julia så köper jag knappt dom längre. Bara när dom har bra teman, och det är väldigt sällan.
 
Var kan man läsa om svenska kändisar idag? Jo i svallertidningar. Men dom vågar jag inte köpa, iaf inte när mamma och pappa är med.
 
Såg föresten en insändare i en Juliatidning. Det var en som undrade om kunde skriva lite mer om svenska kändisar. Då skrev dom att tidningen kommer ut i hela Norden. Därför skriver dom mest om internationella kändisar.
 
Asså kolla OKEJ-omslagen. Från 80-talet fram till sista numret år 2010. Man börjar ju fan gråta. Lägger upp omslag med 10 års mellanrum.
1980
 
1990
 
2000
 
2010
 
Boken om OKEJ.
 
 
 
 

Pizzakväll

Igår kväll hade vi pizzamys med familjen. Vi hade gjort pizan själva, jag iaf mamma och pappa. Vi åt en "50-50-pizza". Det menas att det var olika saker på den . På ena sidan som var min var det typ en Capricciosa.Fast det var svarta oliver på också. Andra sidan såg nästan likadan ut. Den enda skildnaden var att det var ananas på. Pizzan var god.
 

Dagens Lika som bär

Det fick bli den här bilden. Har sett i tidningar att folk tycker att dom är rätt lika.
 
 

Hornborgasjön

Dom vet verkligen hur man ska göra för att det ska se så verkligt ut som möjligt... Man ser klart och tydligt att det är från en kamera.
 

Dagens Lika som bär

Suzzie var rätt lik Kitty på 80-talet.
 

Fredagsmys från förr

Idag köpte jag Ranchchips. Det var chips som fanns på 90-talet. Har inte smakat dom än, men dom är säkert goda. Det som är bra är också att dom har behållt designen på påsen.
 
För typ en månad sen hade OLW en tävling och omröstning på Facebook. Tävlingen hette Fredagsmys från förr. Då fick man rösta tillbaka några chipssorter från förr. Då röstades det fram två vinnare. Det blev dom här sorterna. Pepparchipsen har jag inte sett i affärerna än. Men när jag ser dom ska jag köpa dom också. 
 

VärldsParkinsondagen

Idag är det VärldsParkinsondagen. Har skrivit om den dagen förut.
 
Den "firades" på några olika biografer i Sverige. Det skulle vara föreläsningar från Stockholm. Ska jag erkänna skulle jag inte velat gå på den. Det var nog rätt tråkigt. Speciellt för mig som hellre vill träffa personerna än att lyssna på föreläsningar med dom. Sen beror det ju på vem det är som föreläser också.

Dagens Lika som bär

Asså, är dom bröder eller?
 

Dagens hiss: Melanie Safka

Är inne på Spotify just nu. Jag lyssnade nyss på några låtar med Melanie Safka. Det är en amerikansk sångerska. Jag tycker att hon är jättebra. Jag fick veta vem hon är via en intervju med Suzzie Tapper. Konstigt men sant. En låt jag fastnade för heter Ruby Tuesday. Det är en cover på The Rolling Stones. Personligen tycker jag att Melanie gör låten bättre. Vissa "covers" tycker jag är bättre än originalet.
 

Dagens diss: Att betala på Facebook

Har helt glömt bort Dagens hiss och diss.
 
Idag tänkte jag dissa Facebook. Hörde på nyheterna att dom har börjat ta betalt för att skicka meddelande där. Det gäller bara vissa användare. Det gäller också om man inte är vän med personen man skickar till. Det gäller också om man vill att meddelandet ska hamna i inkorgen. Jag och många andra tycker att det är jävligt dåligt. Själv tror jag att det är nån slags säkerhetsgrej. Dom som man är vän med ska man enligt Facebook känna väldigt väl. Kan säga att jag knappt känner hälften av mina vänner väldigt väl. Några av dom är jobbarkompisar. Andra är kusiner och släktingar.

Dagens Lika som bär


Dagens Lika som bär

Det får bli den här bilden. Har hört av andra att dom också tycker att dom är lika.
 

Jobbet igen

Idag var jag på jobbet igen. Det var kul att träffa alla igen. Har varit borta från jobbet ett tag av personliga skäl.
 
Det var en ny hund där idag. Det var en Cocker Spaniel som heter Hayden. Har är jättesöt. Man fick tillochmed klappa honom lite. Det såg ut som att han gillade det. Har ingen bild på honom. Så länge får ni nöja er med en bild på en hund som liknar honom.
 
Ska försöka ta kort på honom nån dag. Jag vet att jag säger och lovar det varje gång jag skriver om hundarna. Men personalen vill inte att man tar kort på nya hundar. Jag tycker iofs att det är bra. Vissa hundar kan ju bli osäkra och rädda för blixten. Men det här gången lovar jag att jag ska försöka få några kort.
 
 
 

Dagens Lika som bär

Det fick bli den här bilden idag.
  

Nytt videoinlägg - Barnasinnet kvar?

Jag försöker hoppa i sängen. Jag försöker också göra några klappar samtidigt som jag hoppar.
 

Dagens Lika som bär

Idag fick det bli den här bilden. Jag tycker att dom är väldigt lika varandra, iaf på den här bilden.
 

Edda och Olina

Nyss spelade Sverige match mot Island i fotbollen. Det var tjejerna som spelade. En av spelarna heter Olina. Hon var jobbarkompis med pappa förut. Det har visats några matcher med dom förut. Men det är först nu som jag har börjat titta lite.
 
Hittade ett klipp med Olina och en annan spelare. Hon heter Edda, och spelar i samma lag. Dom pratar isländska. Men jag hittade tyvärr inget svenskt klipp.
Olina
 
Edda
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Kvittobus och stölleprov

Pappa busar med Clary. Han viftar med ett kvitto. Det gillar Clary. Det ser också väldigt roligt ut.
 

Dagens Lika som bär

Den här bilden fick bli Dagens Lika som bär. Jag tycker att dom är väldigt lika, iaf på den här bilden. Om ni undrar vem Linn-Therese är så är det en norsk sångerska. Sara Sjöström är en känd simmerska.
 
 

Dödsrom

I förra veckan köpte jag en ny rom. Jag har sedan drygt 11 år tillbaka älskar rom. Inte sådan rom man dricker, utan kaviarrom. Jag brukar nästan altid testa nya sorter när jag hittar några. Den här gången hittade jag Wasabirom. Det var jääättestark. Jag dog typ när jag åt den. Pappa varnade mig med att den kanske skulle vara stark. Men det stod att det bara skulle vara aromer. Man äter deen på egen risk. Viss rom behöver man gräddfil enligt mig. Den här rommer behöver man nog minst en hel filbunke till.
 

Dagens Lika som bär

Det här blev dagens Lika som bär. Jag tycker att dom är lika varandra. Kanske inte jättelika, men tillräckligt mycket för att få vara med.
 

Det där med idrotten

Hörde på nyheterna att några idrottsklubbar ska börja elitsatsa på barn. Dom bästa spelarna får vara med i ett lag. Dom som inte är lika bra får vara med i ett annat lag. Dom lag som gör så får inga bidrag från kommunen. Det tycker jag är bra. Jag tycker att barn ska få vara barn. Vill dom gå vidare och spela mer ska det vara på deras villkor.
 

Dagens Lika som bär

Dagens Lika som bär blev den här bilden. Tycker att dom är rätt lika varandra.
 

Dagens Lika som bär

Dagens Lika som bär är en bild på Amanda Jenssen och Taylor Momsen. Jag hittade bilderna i en tidning.
 
 

Den kom, jag lyssnade och det försvann

Varför har dom slutat med att sända Flux Schlager?! Jag skulle lyssna på den förut. Då hade dom slutat att sända den.
 

Gårdagens och dagens Lika som bär

Jag har börjat med en ny grej på Instagram. Det är Lika som bär. Jag lägger upp bilder på två kändisar som jag tycker är lika varandra. Började igår kväll. Lade också upp en bild imorse. Lägger upp bägge bilderna här.
 
 

Flux Schlager

Har börjat att lyssna på en ny radiokanal. Den heter Flux Schlager. Den finns på Radio Play. På den stationen spelar dom bara låtar från Melodifestivalen och ESC. Dom spelar låtar från alla år. Det tycker jag är kul. Många av dom har man glömt bort.

Lili & Susie

Igår kväll chattade jag med Lili & Susie på Facebook. Nej, det är inget skämt. Jag gjorde faktiskt det. Det  var angående en bild. Jag ville att dom skulle lägga ut den på deras Facebooksida. Jag "mailade" bilden till dom. Några minuter senare hade dom lagt ut den. Ni kan ju gissa att jag blev glad.
 

1:a april

Idag är det 1:a april. Det är också Annandag påsk. Det är också röd dag. Det tycker jag är lite synd. Varje år den 1:a april brukar dom ha ett aprilskämt i tidningen. Idag när det är röd dag kom det ingen tidning, iaf inte här hos oss.
 
För några år sedan skrev dom en sak som jag trodde var ett aprilskämt. Dom skrev att dom skulle försöka bygga små röda stugor på månen. Sen fick jag veta att det var sant. Jag har också sett sådana stugor. En av dom står på toppen av Globen. En annan finns utanför Västerås. Dom var små och söta.
 
 
 

RSS 2.0