Bara för att

Bara för att jag ska kunna ladda upp den här bilder i Öppet arkivs Facebooksida.
 
Jag kan inte ladda upp den om jag inte sparar den först.
 

Mormor på besök

Idag har mormor varit här. Hon åt lutfisk med oss. Jag åt också lutfisk. Det var sådär. Jag råkade ta svartpeppar på istället för vitpeppar. Pappa sa också att det nog är godare med vitpeppar.
 
Mormor stannade även på fika. Vi spelade också M.I.G. Pappa vann den matchen.
 
 
 

Bilder på julklapparna

Här kommer bilder på julklapparna. Fick även biocheckar. Den bilden råkade jag tyvärr radera. Jag fick också 5000 kronor av mormor.
 
 

Bilder från Julafton

Igår var det Julafton. Vi var som vanlig hemma hos mormor. Hon bjöd på etty riktigt stort julbord. Man skulle kunna tro att vi skulle vara minst 5 personer till. Men det är ju bättre med alldeles för mycket än för lite.
 
 

Helgerundan

Nu har jag gjort den årliga Helgerundan. Idag var den ganska enkel. Ibland kaan dom vara jättesvåra. Men till slut hittade jag julklappen som var en ny skrivbordlampa. Mamma och pappa tyckte att jag behövde en ny. Jag tyckte själv att den var fin.
 
Som vanlig blev bilderna ganska suddiga. Men jag försökte att få dom att se bra ut.
 
 
 

Julmys

Jag har nyss ätit ett minijulbord med mamma och pappa. Vi åt bara skinka och Jansson. Jag gillar inte Jansson, så jag åt bara skinka med senap på. Imorgon ska vi till mormor. Lovar med bilder och eventuellt några videoinlägg då.
 
 

Kissen i soffan

Ibland, eller rättare sagt rätt ofta så hittar man kissen liggandes såhär i soffan. Jag tycker att det ser så himla skönt ut. Man vill bara gå fram och klappa henne. Men det brukar hon inte vilja att man gör. Då vill hon ligga i fred.
 
 

Fika hos mormor

Idag var vi och fikade hos mormor. Vi hade också köpt en julgran till henne. Jag tog inget kort på granen idag. Vi han inte riktigt klä klart den. Men vi ska hem till henne på Julafton. Då lovar jag många och bättre bilder. Då kommer det även bilder på julbordet och julklapparna.
 
 
 

God jul Suzzie



Igår kväll gjorde jag iordning årets julhälsning till Suzzie Tapper. I år ville jag variera mig lite med teckningarna. Jag ritade några snögubbar istället för julgranar som jag annars brukar rita.  Jag tyckte sjäv att jag blev nöjd med teckningen.
 
 

Mina födelsedagspresenter

Bättre sent än aldrig. Men här kommer bilder på mina födelsedagspresenter. Dom här presenterna fick jag på den riktiga födelsedagen.
 
 
 
 
 

Min fest

Igår hade vi födelsedagsfest för mig. Egentligen fyller jag år nu på Tisdag. Men när någon i familjen fyller mitt i veckan har vi festerna på helgerna. Det var inte så många som kom. Många är ju bortresta såhär innan jul. Men det var trevligt ändå.
 
 
 

Grattis Suzzie

Idag är det Suzzie Tappers födelsedag. Jag försökte ringa henne förut. Hon svarade inte. Men hon hade sett att hon hade ett missat samtal från mig. Jag fattar inte än att hon ringde upp mig. Jag blev positivt chockad om man säger så.
 
 
 
 

RSS 2.0