Nytt videoinlägg - Fotbolls-WM och statistik på Google

Det här "klippet" lade Google upp på sin startsida för några dagar sedan. Jag tyckte att det var lite kul.

Nytt videoinlägg - Scalaryngel

Ett nytt klipp med min morbrors scalaryngel. Det var tup ett halvår sen jag filmade hans yngel, så det är inte samma yngel som jag filmade sist.

Bilder från i fredags

I förrgår var vi hemma hos min morbror. Där firade vi hans sambos födelsedag. Det är dom som jag har skrivit om förut. Dom som har så många akvariefiskar.
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Clary på hyllan Del 2

 

Nytt videoinlägg - Clary på hyllan Del 1

 

Snuttinutt

Det är mitt nya smeknamn på Clary.
 
 
 
 

Bilder från Dalarna

Var i Dalarna under midsommar. Vi hade gäster där, så vi var tyvärr inte och kollade på något midsommarfirande. Men jag tog några bilder på hemmaplan, eller vad man nu säger.
 
 
 
 
 
 
 

Packa igen

Idag åker vi till Dalarna igen. Ska jag erkänna så vill jag inte riktigt följa med den här gången. Jag kommer bland annat att missa Michael J. Fox show ikväll. Den går på 3:an, och den har vi inte däruppe. Får väl fråga grannen om jag får låna hennes dator och titta på programmet där. Har typ blivit besatt av den serien, även fast det bara har gått ett avsnitt än så länge.
 

Tok-Fia

Såhär låg Clary för någon dag sedan i soffan.
 

Michael J. Fox show

Idag har jag sett på Michael J. Fox show. Det är en ny amerikansk serie. Där spelar Michael J. Fox en pappa som har Parkinson. I serien har han varit borta från jobbet i några år. Men nu vill han börja jobba igen. Än så länge ses han som en hjälte och kämpe på jobbet.
 
Jag tycker att serien är bra. Det vore nog till en fördel att man har läst lite om Parkinson. Men annars tycker jag att den är bra.
 
 
 

Sammanfattning av Sommarlovsmorgon

Jag kommer inte att göra en sådan här sammanfattning varje dag. Det är bara när det händer något speciellt i programmet.
 
Som vanligt visade dom några serier. Min favoritserie är Kampen. Den är norsk i original. Ni som läser min blogg vet säkert vad jag tycker om dubbade filmer.
 
Sen var det Vicke Viking. Den har dom visat förut. Men jag tycker ändå att den är bra. Den är lite småtokig. Jag fick mig några goda skratt.
 
Den sistafilmen hette Piratöarna. Den var väldigt spännande. När jag bara läste om den lät det som att det bara skulle vara en massa övernaturligt. Jag tror att jag ska ge den serien en chans.
 
 
 

Sommarlovsmorgon

Snart ska jag titta på Sommarlovsmorgon. Det är repris sen imorse. Jag kommer att sammanfatta lite av det sen.
 En fin sommarbild från Dalarna.
 

Nytt videoinlägg - Tittut med Clary

Jag leker tittut med Clary.
 

Nytt videoinlägg - Grå flugsnappare

 

Flugsnapparen i Dalarna

Jag och pappa såg en Grå flugsnappare i Dalarna. Den satt utanför på altanen. Jag lyckades få några jättebra kort på den.
 
 
 
 

Övriga bilder från Dalarna

 

Bilder på Clary från Dalarna

 
 

RSS 2.0