George Shaid

Det blev visst något fel med länkarna till Georges låtar. Dom kommer här istället.
 
 
www.youtube.com/watch?v=IzrtByBhxy8

Barnstjärnor från förr

Tänkte blogga lite om Idol nu.
 
Det är med många Idoldeltagare i år som man känner igen sen tidigare. Många har varit med i Lilla Melodifestivalen. Jag har hitills set 3 stycken. Det är George Shaid, Vendela Hollström och Erik Rapp. Jag tänkte både länka låtarna dom tävlade med, och klippen med deras auditions. Vendela och Eriks auditions auditions finns tyvärr inte på Youtube. Men jag lägger upp dom så fort dom blir tillgängliga.
 
iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Oynm5Wj0psI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen>http://www.youtube.com/watch?v=IzrtByBhxy8

Före och efter

Nu kommer före och efterbilden på min lugg.
 
 
 

Klippa mig

Ska åka och klippa mig nu. Jag lägger upp en före och efterbild när jag kommer hem. Det blir senare ikväll. Ska följa med pappa och handla också.
 

UtomhusTV

Just nu spelar ÖSK bortamatch mot Varberg. Jag kollar inte så mycket på matchen. Jag ska kolla lite sen när klyftpotatisen är klar. Mamma och pappa tyckte att det var så fint väder ute, så dom ville inte gå in och kolla på matchen. Då flyttade dom ner en TV istället.
 
 

Fotbad

Satt nyss i fotbad. Det var skönt. Jag har sedan länge haft besvär med nåt på hälarna. Det är alltid vänsterfoten som är värst.
 
 
 

Linda Ronstadt

Fick höra en tråkig nyhet idag. Linda Ronstadt har Parkinson. Hon är en känd sångerska. Jag lyssnade lite på henne för ett tag sen. Hon har en fin sångröst. Ni som inte vet vem hon är borde lyssna på henne.

Skogen idag

Har inte bloggat på några dagar. Men det har inte hänt så mycket.
 
Idag ska vi åka till skogen. Vi ska kolla efter Lingon. Vi hittade inte så många när vi var i Dalarna. Det har varit för tort däruppe. Jag kommer som vanligt att kolla efter Blåbär. Jag kommer också som vanligt att äta upp dom istället för att plocka dom i en hink. Svenska Blåbär är mycket godare än dom man köper. 

Nytt försök

Jag skulle visa det här klippet för mamma. Det gick inte att titta på klippet hur man än gör. Sist bildlänkade jag. Nu bäddar jag in klippet istället.
 

Grenträd

För ett tag sen högg dom ner en massa träd i skogen. Nu har det börjat växa ut grenar mellan stockarna. Hur det har blivit så vet jag inte. Bilden ser fakad ut. Men den är inte det.
 
 

Bara länkat

Ni kanske minns att jag skrev att jag skulle försöka att lägga in låtar från Spotify på min Mp3. Jag provade det för några dagar sedan. Det gick tyvärr inte. Det blev bara länkar till internet. Som tur är har jag många andra låtar på datorn redan. Men det hade ju varit kul att ha många nya låtar. Ja, nya och nya... Ni vet väl vad jag har för musiksmak vid det här laget.

Ur funktion

Idag har Instagram delvis varit ur funktion. Man kunde inte se när andra uppdaterade med sina inlägg. Ville man se bilderna var man tvungen att söka efter dom. Detta gällde inte bara mig, utan även många andra också. Nu funkar det igen. Det är bra.

Nytt videoinlägg - Flygmyrornas hämnd Del 2

Andra filmen med flygmyrorna.
 

Clarybilder från Dalarna

Meddans jag väntar på att pommesen ska bli klara kan jag publicera Clarybilderna från Dalarna.
Clary låg på rygg i min säng.
 
Hon låg också väldigt ofta på resväskan. Där har hon inte legat tidigare.
 
Hon låg också i soffan och sov med huvudkudde.
 
Hon drack också som vanligt vatten ur kranen.
 
Här ligger hon på rygg under min säng.
 
På väskan igen.
 
När jag tog den här bilden dammsög pappa. Hon är livrädd för dammsugaren, så hon söker jämt skydd under nåt när den är framme.
 
Här ligger hon i köksfönstret.
 
Här är hon nyvaken. Hon har legat under en soffa.
 
Här försökte jag ta en bild på både mig och Clary.
 
Ja, vad säger man?
 
Hon ville ofta vara med. Här ligger hon i soffan och har koll på läget.
 
Hon fick också vara ute mycket.
 
Den här bilden tog jag precis när vi kom. Här inspekterar hon diskhon.
 
 

Jobbet igen

Idag var jag på jobbet igen. Det var kul att träffa alla kompisar. Fick också veta att det kommer börja två nya brukare snart. Det ska bli kul. Vi fick också en ny TV idag. Den gamla var lite småhackig. Dom som kom med TV:n sa att den gamla TV:n skulle slängas på tippen. Då tipsade jag dom om Mellringetippen. Sen ett tag tillbaka kan man lämna saker där och skänka dom till välgörenhet. Tyvärr lyssnade dom inte så noga, men det är jag van vid när det gäller info om välgörenhet.

Smytagna bilder

Jag hade nästan jämt med kameran ner till sjön. En av mammas kompisar såg kameran och smygfotade mig, mamma och mammas kompis. Det blev ganska bra kort.
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Flygmyrornas hämnd Del 1

Vi hade jättemånga flygmyror i våran båt. Försök att räkna dom om ni kan.
 

Nytt videoinlägg - Clary spinner

Clary ligger på köksbordet och spinner. Det hörs tyvärr inte så bra.
 

Nytt videoinlägg - Clarys barriga mage

När Clary har varit ute blir hon jämt barrig under magen.
 

Nytt videoinlägg - Clary vädrar magen

Clary ligger på rygg och vädrar magen.

 


Nytt videoinlägg - Steka Kolbullar

Jag filmade pappa när han steker Kolbullar. Vi kallar dom för Kolbullar Deluxe eftersom vi har lite mer i än vad det egentligen ska vara.
 

Nytt videoinlägg - Läderlöparen

Jag, mamma och pappa tog en promenad. Då såg vi en Läderlöpare.
 

Nytt videoinlägg - Clary vill inte bli klappad

Clary ligger i hallen i stugan. Hon vill inte bli klappad.
 

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter en lång och skön semester i Dalarna. Kom egentligen hem igår. Men då hade jag andra saker att göra.
 
Tänkte göra en liten bildbomb nu. Ska försöka ta med bilder jag inte har publicerat förut.
Påväg till Orsa och Orsayran.
 
 Katten Bertil.
 
 En synvilla.
 
 Grillkväll hos grannen.
 
 Grannens stora Rönn.
 
 Några jättestora Blåbär.
 
 

Hemlängtan

Jag ska erkänna en sak. Jag börjar få hemlängtan nu. Jag skulle vilja testa en sak på datorn hemma. Jag vill se om man kan lägga över låtar från Spotify till Mp3:n. Jag vet redan några låtar som jag vill lägga in. Har börjat tröttna på många av låtarna jag redan har. Jag återkommer om det går.
 
 
 

Dom närmaste dagarna och ikväll

Dom närmaste dagarna har vi haft några kompisar hos oss. Dom har varit hos oss många gånger förut.
 
Det har varit jättefint väder. Vi lyckades också typ skrämma Clary. Mer om det i nästa inlägg.
 
Lite bilder från dom senaste dagarna.
 
Gänget, flygmyror och en massa annat. Bilderna längst ner är från idag. Vi är hos grannen på grillkväll. Kommer säkert att ta flera bilder. Dom kommer nog i bildbomben när jag kommer hem. Ska försöka att ha en bildbomb, även fast många av bilderna kommer upp flera gånger.
 
 
 
 

Ingen dusch

Skulle ha duschat hos grannen. men hon hade stopp i avloppet.
 
Idag åkte jag, pappa och kompisen Bent och letade efter Hjortron. Det var rätt plockat, så vi hittade inte så mycket. Tog inga bilder idag, så ni får en arkivbild.
 
 

RSS 2.0