Summering av deltävling 3

Ellen Benediksson - Insomnia: Den här låten tyckte jag inte var så bra när jag hörde den första gången. Men jag tyckte att hennes låt Songbird från förra året var bättre. Men nu när jag hörde låten Insomnia i lördags tyckte jag att den var bra. Det skulle ha gått till final. Den får betyg en stark 4:a av mig.
 
Kalle Johansson - För din skull: Den här låten tyckte jag var rätt så bra. Kalle är ju inte så känd heller. Men det är bara kul när personer som inte är så kända kommer fram. Men jag tyckte att rösten inte höll så bra. Skulle kanske ha varit sjungen av någon annan. Jag ger den en stark 3:a
 
Andras Weise - Bring out the fire: Den här låten var också rätt bra. Minus var att den var ganska tjatig. Men det är ju dom flesta låtarna. Jag tyckte nog inte att den skulle ha gått vidare. Det fanns andra låtar som var bättre. Den får en 3:a av mig.
 
Andras Johnson - Living to die: Den här låten hade jag hoppats på. När jag lyssnade på låten grån repet tyckte jag att den var bra. Men i det stora hela tyckte jag att den var lite seg. Han har haft bättre låtar tidigare år. Men den får ändå betyg 3:5 av mig.
 
Isa Tengblad - Don´t stop: Den här låten tyckte jag var en av kvällens bästa. Dock påminde den ganska mycket om Taylor Swifts låt Shake it up. Men den förtjänade ändå att gå till final. Den får betyg 4,5 av mig.
 
Kristin Amparo - I see you: Den här låten tyckte jag var sådär. Jag tyckte inte att hennes låt passade till låten. Men hon kanske var nervös, så att hon inte tog i så mycket. Men låten var rätt så bra. Den kanske inte skulle ha gått vidare enligt mig. Den får betyg 3 av mig.
 
Jon-Henrik Fjällgren - Jag är fri (Manne liem frije): Det här var kvällens bästa låt. Den var helt annorlunda jämfört med dom andra. Den påminde väldigt mycket om inledningen till Frozen. Men den var ändå bra. Jag hoppas att han vinner hela tävligen. Låten får en stark 5:a av mig.

Skåp

Idag åkte jag, mamma och pappa till Kumla. Där köpte vi ett skåp. Det hade vi sett via en annons i tidningen. Det ska sitta på väggen på övervåningen. Har ingen bild på skåptet nu. Men det kommer också imorgon.
 
Är föresten frisk från min förkylning nu, så imorgon börjar jag att jobba igen. Så uppdatering kommer imorgon eftermiddag. 
 

Imorgon

Summering av gårdagen Melodifestivalen kommer imorgon. Har haft lite fullt upp idag.

Ny spis

Igår fick vi äntligen hem våran nya spis. Det har varit lite si och så med den. Dom hade inte den hemma i affären, så dom fick beställa den. Igår kom det 2 killar och hjälpte oss att installera den. En av killarna som kom var riktigt dryg. Han trodde typ att han var bättre än alla andra. Jag pratade inte med honom. Men jag hörde honom.
 
 
 

Sammanfatting av deltävling 2

Linus Svenning - Forever starts today: Den här låten var en av kvällens bästa. Personligen tyckte jag att den var bättre äbn den låten han hade förra året. Den här låten var häftig. Den förtjänade en plats i finalen. Den får betyg 4,5 av mig.
 
Emelie Irewald - Där och då med dig: Den här låten tyckte jag var bäst av balladerna. Den hade en tänkvärd och berörande text. Dessutom hade Emelie en fin röst. Den förtjänade att gå vidare. Den får betyg 4 av mig.
 
Samir & Viktor - Groupie: Den här låten tyckte jag var rätt bra. Mamma och pappa gillade den inte. Men den är säket mer en låt för ungdomar. Den kanske inte förtjänade att gå vidare. Den skulle ha sparats till typ en blivade sommarplåga. Den får betyg 3 av mig.
 
Neverstore - If I was god for one day: Pesonligen är inte jag så jätteförtjust i rock. Men den låten tyckte jag var rätt bra. Stilen påminde lite om Green Day, iaf i den här låten. Den skulle ha gått vidare. Den får betyg 3,5 av mig.
 
Marie Bergman & Sanne Salomonsen - Nonetheless: Den här låten var tyvärr kvällen "Gäsper". Jag gillar Sanne, så jag förväntade mig en mycket bättre låt. Låten passade inte Sanne. Den skulle ha varit sjungen av några andra. Men den blir säkert bättre ju mer man hör den. Den får betyg en svag 3:a av mig.
 
Magnus Carlsson - Möt mig i Gamla Stan: Den här låten tyckte jag var också var en av kvällens bästa. Den hade en trallvänlig refräng. Dessutom har Magnus en bra röst. Det var bra att den kom till finalen. Den får betyg 5 av mig.
 
Mariette - Don´t stop believing: Den här låten tyckte jag också var en av dom bästa. Mamma tyckte att den påminde lite om Loreens Euphoria. Jag håller med henne. Jag hoppas att hon kommer på en bra plats i finalen. Den får betyg 5 av mig.
Filippa Bark med artisterna i Green Room.
 
 
 

Sammanfattning av deltävling 1

Molly Pettersson Hammar - I`ll be fine: Den här låten tyckte jag var rätt bra. Hon hade en väldigt bra röst. Men det hade hon i Idol också. Låten i sig var rätt tjatig på slutet. Men i stort sett alla låtar var lite småtjatiga. Men enligt mig skulle den åtminstone ha gått vidare till Andra chansen. Den får betyg 4 av mig.
 
Daniel Gildenlöw - Pappa: Den här låten tyckte jag var ganska seg. Men den hade en berörande text. Jag tror att många skulle kunna känna igen sig i den. T:ex dom som har skilda föräldrar, eller en frånvarande pappa av olika anledningar. Den får en stark 3:a av mig.
 
Rickard Söderberg & Elise Ryd - One by one: Den här låten tyckte jag var en av kvällens bästa. Men jag tyckte att låten var lite för klen för Rickard. Jag har hört honom sjunga i andra sammanhang. Han skulle ha fått en låt som han skulle ha fått utnytja sig röst ordentligt. Den får en stark 4:a av mig.
 
Dolly Style - Hello hi: Den här låten var enligt mig årets dagislåt. Den passade inte in i stora Melodifestivalen. Men den var vädigt trallvänlig. Kanske inget att skicka vidare. Den får en svag 4:a av mig.
 
Behrang Miri feat Victor Crone - Det rår vi inte för: Den här låten tyckte jag var rätt bra. Den var mycket bättre än den låten som Behrang sjöng för år 2013. Den här låten hade en mer tänkvärd text. Enligt mig var det bra att den kom till Andra chansen. Den får en stark 4:a av mig.
 
Jessica Andersson - Can´t hurt me now: Den här låten var kvällens bästa. Den hade också en berörande text. Jag hoppas att den antingen vinner eller får en bra placering i finalen. Den får betyg 5 av mig.
 
Eric Saade - Sting: Den här låten tyckte jag var rätt bra. Enligt mig var det inte den bästa låten med honom.Lite småtjatig den också. Men den fötjänade ändå en finalplats. Den får en stark 4:a av mig.
 
 
 

Kattutställning

Idag ska jag och mamma på kattutställning. Jag har läst lite om den på nätet. Det ska vara många katter där. Jag hoppas att jag får träffa några Maine Cooner. Jag hoppas också att man kan klappa några katter. Vi ska inte själva ställa ut våran katt. Hon väger alldeles för mycket för att vara en hona. Dessutom tror jag inte att hon skulle ha klarat av pressen.
 
 
 
 
 
 
 

Kissen

Och så en ny bild på kissen.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0