Melodifestivalen

Imorgon börjar Melodifestivalen igen. Jag har redan lyssnat på en bit av varje låt. Jag har redan några favoriter. Jag har också några som jag blev lite småbesviken på. Men det kan ju ändras till imorgon kväll. Kommer som vanligt att göra en liten summering. Vet inte om den kommer upp imorgon kväll eller på Söndag.

PUH!!!!

Trodde precis att jag hade förlorat bloggen. Eller åtminstone att kunna skriva nya inlägg. Det kom upp någon ruta om säkerhetsinfo. Som tur var så kunde man gå vidare och skriva inlägg.
 
En ny bild på mig från igår.
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Björns fiskar

En film från i lördags.
 

Bilder från gårkvällen

Det blev rätt många bilder igår.
 
 
 

Fest ikväll

I eftermiddag ska vi på kalas. Det är mammas bror som fyller år. Han fyller egentligen år imorgon. Men vi firar honom idag. Jag har skrivit om honom förut här på bloggen. Det är han som har så många fiskar. Han har också nästan jämt Scalaryngel. Dom ska jag försöka ta kort på idag. Ska även ta kort på dom andra fiskarna. Vi brukar alltid kolla på fiskarna när vi är hos honom.
 
Arkivbilder. Men idag SKA jag ta många nya bilder.
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Skatornas debatt

Det sitter några skator i ett träd mittemot huset. Det låter som att dom diskutetar nånting.
 

Studsbollarna

Här kommer bilderna på studsbollarna. Jag skrev ju igår att Clary har ner dom på golvet ibland. Bollarna står egentligen på skrivbordet. Men Clary brukar hoppa upp på skrivbordet och undersöka sakerna där ibland.
 
 
 
 
 

Clary i soffan

Just nu ligger Clary i soffan på mitt rum. Där brukar hon bara ligga en liten stund på kvällarna. Eventuellt har hon även legat där på nätterna när jag sover. Det händer ibland att studsbollarna har legat på golvet när jag har vaknat.
 
Kan även tillägga att det är studsbollar med fötter. Lägger upp några bilder på dom ikväll.
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Läskig musik

Jag snabbspelar ett kassettband. I vanliga fall låter det som en remix av den vanliga låten. Men dom senaste dagarna har det börjat låta jättekonstigt när jag snabblyssnar. Här får ni ett av resultaten.
 

Nytt videoinlägg - Nyfikna Clary

Clary sitter i badkaret. Hon undrar vad det är som låter när pappa borstar tänderna.
 

Nytt videoinlägg - Clary är uppmärksam

En liten film från nyår.
 

Beck VS Markoolio

Jag hörde en låt på radion för typ en timme sen. Jag kände så väl igen den, men ändå inte. När jag lyssnade lite mer noga kom jag på att den liknade en låt med Markoolio. Dom är så lika, så det måste vara Markoolio som har gjort en svensk version på den låten.
 
Jag lägger upp båda låtarna så får ni avgjöra själv vad ni tycker.
 
 

Två nya bilder på Clary

 
 

Nya hörlurar?

Jag skulle behöva ett par nya hörlurar. Dom jag har gick typ sönder igår. Dom gick sönder där dom håller ihop. När jag kom hem igår hjälpte mamma mig att tejpa dom. Men det kommer nog inte dröja länge tills dom går sönder helt. Tur att vi inte ska nånstans nu i helgen. Jag kan inte åka nånstans utan lurarna och MP3:n. Det skulle i så fall vara på typ en Finlandsfärja. Men då måste måste man ju ta sig till hamnen först.
Hittade ingen bild på hörlurar som påminner om mina. Ni får en bild på några noter istället.

Idrottsgalan

Jag har inte skrivit och uppdaterat något i sportvälden på länge. Men eftersom det var Idrottsgalan igår tänkte jag skriva lite om den. Jag såg den inte. Men jag blev ändå glatt överraskad av ett pris. Ni som känner mig rätt vet nog vad och vem jag syftar på.
 
Här kommer listan på vinnarna.
 
Jerringpriset: Henrik Stenson, Golf
Årets kvinnliga idrottare: Abeba Aregawi, Friidrott
Årets mannliga idrottare: Henrik Stenson, Golf
Årets lag: Tre Kronor, Ishockey
Årets ledare och TT:s idrottsledarpris: Pär Mårts, Ishockey
Årets prestation: Johan Olsson, Längdskidor
Årets nykomling och Lilla bragdguldet: Irene Ekelund, Friidrott
TV-sportens Sportspegelpris: Björn Hellkvist, Ishockey
 
 

Vinter?

Det snöar mycket runt om i landet nu. Här snöar det ochså rätt mycket. Var nyss ute på en promenad med mamma och pappa. Det snöade inte så mycket då. Men det var riktigt kallt. Just nu är det ca -9 ute. Jag tycker att det är rätt lagom. Det behöver inte bli kallare nu. Jag vill inte heller att snön ska vara kvar till typ april som det var i början av förra året.
 Såhär såg det ut för typ 2 år sedan. Men det är ungefär lika mycket snö ute nu.
 
 
 

Här igen

Nu är jag tillbaka igen. Har som vanligt inte haft nåt att blogga om dom senaste dagarna.
 
Nu ska jag och mamma spela Retro. Det är ett av spelen jag fick i julklapp. Det är ganska krångliga regler i spelet. Jag och mamma har hittat på några nya.
 
 
 

Känn ingen sorg

Idag var jag på jobbet igen. Där kollade vi bland annat på en film. Det var Känn ingen sorg. Den verkar bra. Dessutom gillar jag Håkan Hellströms låtar. Jag börjar gilla honom mer och mer.
 
Vi hann inte se så mycket på filmen. Den är rätt lång, och vi har ju en viss tid på eftermiddagarna då hundarna ska ut. Vi ska nog fortsätta att kolla på den imorgon. Men då jobbar jag halvdag, så jag hinner nog inte se den. Men jag ska nog kolla på den på Swefilmer nån dag. Problemet är att jag inte kommer in där. Jag har glömt bort mitt användarnamn och lösenord, och det går tydligen inte att registrera sig på nytt. Man får väl hålla utkik om filmen släpps offentligt nån dag.

Sista lovdagen

Så var det sista lovdagen idag då. Det här jullovet var mycket bättre än det som var sist. Det började väl inte så bra, iaf inte det här mormor. Nu mår hon bättre. Igår var hon t:ex här på Lutfisk.
 
Imorgon börjar jag som sagt jobba igen. Det känns skönt att börja igen.

Ingen vinst

Nu har jag lyssnat på Svensktoppen. Jag var rätt nervös. Ni minns säkert inlägget om "Nyårsstjärnan" förra veckan. Jag berättade aldrig om tävlingen för mamma och pappa. Nån annan var tydlingen snabbare än mig. Jag gissade iaf på rätt person. Det var Håkan Hellström.
 

Sune på bilsemester

Kom nyss hem från bion. Precis som jag trodde var den förra filmen bättre. Men jag tyckte endå att den här filmen var bra. Den var lite långdragig i vissa scener. Ska inte avslöja för mycket för er som inte har sett den. Den får betyg 3+ från mig.
 
 

Sunefilmer

Nu är biljetterna bokade till bion imorgon. Vi ska se Sune på bilsemester. Ska jag erkänna är jag måttligt intresserad av att se den. Har sett en trailer för den. Enligt mig är Sune i Grekland bättre. Sen tycker jag även att dom gamla Sunefilmerna och programmen är bättre. Men det är ju oftast så när dom gör uppföljare att 1:an är bättre än uppföljaren.
 
Jag återkommer imorgon om vad jag tyckte om filmen.

Nytt videoinlägg - Clary i badrummet

Clary tokar sig i badrummet.
 

Barrlossning

Jag tog några bilder också.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Barrlossning

Idag hade vi julgransplundring. Ni kan ju gissa varför vi hade det.
 
 

Nyårsklockan

Den här bilden vill inte laddas upp i det förra inlägget, så den kommer här istället.
 
 
 
 

Bilder från Nyårsafton

Här kommer bilderna från gårkvällen.
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år

Nu är det nytt år igen då. Ska jag erkänna så känns det inte som det. Vi hade inga raketer i år med tanke på Clary. Det blir inte alls samma sak utan raketer. Jag blev typ dprimerad när jag hörde dom andra skjuta. Dessutom visade dom Diggiloo på TV samtidigt. Jag valde Diggiloo framför nyårsfirande med familjen. Men det är ju exakt samma sak varje år. Nån gång måste man väl få göra något annat.
 
Ska föresten gå och ta ett glas vatten och skåla en halvettskål.
 
Bilder från Nyårsafton kommer imorgon. Eller senare idag. Det beror på hur man ser det.
 
 
 
 

RSS 2.0