Kissen i sängen

 
 

Blommor

Blommorna på mormors balkong för någon vecka sedan.
 
 

Anti pasta

Igår kväll åt vi Anti pasta. Det var jättegott. Det var längesedan vi åt det nu. Tog kort på allas tallrikar. Det märks tydligt vem som vill äta en sak i taget. Men jag tyckte att det blev en lyckad kväll.
 
 
 

Midsommar med mormor

Idag har vi som många andra firat midsommar. Vi hade mormor här på besök. Vi bjöd henne på mat. Det var trevlig. Men det hade varit trevligt om vi hade kunnat suttit ute. På midsommar är det extra mysigt om man kan sitta ute.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Söta Bertil

 

Bilder från helgen i Dalarna

I helgen som var åkte vi till Dalarna. Tog rätt många bilder den här gången. Vi hade det trevligt där uppe. Vi hade ganska tur med vädret. Vi kunde sitta ute en kväll och grilla. Annars var det rätt mulet.
 
 

Mormors balkong

Igår var jag och mamma till mormor igen. Vi skulle lämna lite saker som vi hade handlat åt henne. Då passade jag på att ta bilder på blmorna på hennes balkong.
 
 

Fika hos mormor

Igår var vi och fikade hos mormor igen. Det blåste så mycket, så vi kunde inte sitta på balkongen. Vi satt inne och fikade istället. Jag fick chips som mormor hade köpte tidigare på dan. För att vara 91 år är hon väldigt pigg för sin ålder. Men nu har vi fixat så att hemtjänsten handlar åt henne ibland. Jag hoppas bara att det är en bra hemtjänst. Man har ju hört både det ena och det andra om dom.
 
 

Rosenträdet

Mamma ville att jag skulle ta kort på rosenträdet i hallen. Clary satt även vid dörren, så hon blev med på bilderna.
 
 

RSS 2.0