ÖSKmatch

Just nu spelar ÖSK match mot Östersund. Östersund leder med 1-0. Det är bara några minuter kvar av matchen. Jag tror tyvärr att Östersund vinner.
 

Grattis Bertil

Idag fyller Bertil år. Det är dalagrannens katt. Hon blir 3 år. Pappa ringde till grannen imorse. Då passade jag även på att gratta Bertil.
 
 

Allt ska heta något

Jag har tänkt på en sak. Nästan alla kändisar har ett eget fannamn idag. Gillar man en kändis kallas fansen ofta för något. I början tyckte jag att det var rätt kul. Men nu har det blivit lite för mycket av det. Ändå kan jag inte låta bli att hitta på egna namn. Skriver upp några av namnen här. Skriver även upp namnen som redan finns.
 
Justin Bieber= Belieber
One Direction= Directioner
Selena Gomez= Selenator
Ariana Grande= Arianator
The Fooo= Foooer
Isac Elliot= Ellioter
 
Och här kommer namnen som jag har kommit på själv eller tillsammans med andra.
 
Melanie Safka= Safkater
Suzzie Tapper= Tapperwer
Erik Rapp= Rapper
Kevin Walker= Keviner
Zian Zandi= Zandisar
Ulrik Munther= Munthers
 
 
 

Pop & Rock

Nu ska jag snart spela Pop & Rock med mamma. Jag brukar nästan alltid vinna. Men jag är mer duktig på musik.

Melanie Smile

Kände för lite uppdatering.
 
Idag gjorde jag en teckning på Paint. Det var en teckning om Melanie Safka. Den laddade jag också upp på Facebook. Hitills har jag fått 2 kommentarer. En tyckte att det var trevligt att jag hade färglagt i regnbågens färger. Jag skrev också en sak i statusen. Jag skrev I love people who smile. Det är en låt med henne. Länkar den här nedan. Publicerar också bilden.
 
 
 
 

1 år med Clary

Idag är det 1 år sedan vi hämtade Clary. Jag minns att jag var spänd för det. Jag hade ju knappt en aning om vad hon var för en katt. Man har ju läst om djur som omplaceras. Men till skillnad från många av dom misshandlades inte Clary på det förra stället. Det var ungefär som när jag blev adopterad. Clarys förra matte sålde Clary för att hon trodde att hon skulle få det bättre på ett nytt ställe.
 
Själv tycker jag att det har gått frammåt med Clary. Hon var kelen redan första kvällen. Men hon blev orolig när vi la oss. Jag tror att det var för att det blev så tyst, och sen var det ju ett helt nytt ställe.
 
 
 
 
 
 

Hemma från skogen

Nu är jag hemma från skogen. Vi hittade många "Trattisar". Vi trodde inte att vi skulle hitta så många eftersom det har varit så tort. Många av dom var små. Men vi hittade rätt så många som var stora.
 
 
 

Svampskogen idag

Idag ska vi åka till skogen och plocka svamp. Ja, vi ska iaf leta efter svamp. Det är många som har sagt att det är ett dåligt svampår iår. Men jag hoppas att vi hittar några. Jag hoppas att vi hittar Gula kantareller eller "Trattisar". Karl-Johan har vi redan så mycket av.
Nåja...

Hundburarna

Idag var det ett gäng killar hos oss på jobbet. Dom skulle bygga om hundburarna. Enligt nya regler var våra burar för små. Hitills har dom tagit bort gallren från några burar och gjort det till en bur. Jag vet som vanligt inte om jag kan ta kort på den. Men här får ni ett exempel på hur en liten bur såg ut.

Det gick bra

Jag fick rätt meny till lunchen idag. Själv tyckte jag att den var sådär. Hamburgaren var liksom lite torr. Men den dög. Pommesen var för osaltade för min smak. Men jag vågade inte säga till någon att jag ville ha mer. Det som också var bra var att jag fick mjölk att dricka. Det får vi inte annars. Varför vet jag inte, och jag tänker inte fråga.

Mc Donalds idag

Idag ska vi beställa mat från Mc Donalds på jobbet. Det ska bli kul, men ändå lite läskigt. Jag brukar vilja ha en Cheeseburgare och en stor pommes. Ibland brukar dom göra om den menyn till Lilla menyn. Ska nog säga till personalen att jag vill ha en stor pommes till också. Då blir jag iaf mätt.
 
Jag skriver hur det gick när jag kommer hem. Nätet lär väl inte funka då heller. Då kan jag lika gärna blogga direkt när jag kommer hem.
Gjord av en hamurgerstylist. Det kan ta en hel dag att göra en sån här bild.
 
Asså, så tillgjorda bilder. Men jag hittade ingen bättre.

Fortfarande

Internet är fortfarande ur funktion, så nu sitter jag vid den stationära datorn och bloggar. Det gör jag iofs varje gång. Men jag har läst att det ska komma en ny och bättre app snart. Jag skulle gärna vilja få igång nätet, så jag kan ladda ner den. Ja, eller kolla iaf. Ni vet säkert sen tidigare att jag har problem med nedladdning av vissa appar.
Jag vet knappt vad hälften av dom här apparna är tillför. Men dom andra bilderna var så röriga.

Irriterad

Är rätt irriterad nu. Nätet på mobilen och "Tabben" krånglar. Det krånglade igår på eftermiddagen och kvällen. Det fortsatte att krångla nu imorse. Sen på hemvägen i taxin hade det rättat till sig. Det varade i mindre än en halvtimme. Nu krånglar det igen.

PM

Såg nyss att jag hade fått ett privat meddelande här på bloggen. Det har man inte fått förut. Det var ett meddelande om att man kunde uppgradera bloggen. Det vill inte jag göra. Det kostar. Jag vill ha sidorna gratis sålänge man kan ha det.

Unik4

Under tiden jag var i Dalarna i förra veckan avgjordes årets MGP JR i Norge. Jag brukar alltid följa det. Har dessutom köpt årets skiva. I år var det en grupp som vann. Dom hette Unik4. Det var en lite småpoppig låt blandat med folkmusik. Jag tycker att den är bra. Det var en av storfavoriterna i årets tävling.
 
 

Alla tiders hits

Kollade nyss på Alla tiders hits. Där tolkar artister olika Svensktoppslåtar. Det är direktsänt, så man kan vara med och rösta. Men då måste man ha deras app. Den kan inte jag ladda ner. Det står att jag inte har någon enhet för den.
 
Programmet i sig tycker jag delvis är väldigt onödigt. Man ska ju rösta fram bästa låten. Men det är ju tolkningarna man röstar fram i programmet. Jag förstår inte riktigt hur det hänger ihop.

Mål

Hinner inte skriva så mycket eftersom jag snart ska äta. Men just nu spelar ÖSK match mot Assyriska. ÖSK leder med 2-1. Jag hoppas dom vinner.

Teckningarna på Anna Lindh

Jag hittade inte teckningarna på Anna Lindh som jag skrev om imorse. Jag har troligtvis slängt dom. Som tur är har jag kvar en T-shirt med henne på. Den har jag målat helt själv. Jag är nöjd med den för att vara ritad på tyg. På den tiden var jag också mycket med en kompis. Hon accepterade mig och mina specialintressen. Hon trodde också att Anna Lindh skulle ha uppskattat mina teckningar om hon hade levt.
 
 

Grattis Beau-Jarred

Idag fyller Beau-Jarred 33 år. Det är Melanie Safkas son. Han brukar ofta vara med Melanie på hennes konserter. Då brukar han spela och kompa Melanie på scenen. Han spelar bra. Dessutom är han snygg. Han skulle säkert bli en flickfavorit om han var känd här i Sverige.
 

World trade center

idag är det 12 år sedan antentatet i World trade center. Det konstiga med otäcka nyheter är att man kommer ihåg var man var och vad man gjorde när det hände. Själv tror jag att jag gosade med hamstern som jag hade då. Mamma och pappa kollade på Rapport. Jag hörde bara vad dom pratade om på TV:n. Jag minns att jag inte trodde på det då. Det lät som typ ett TV eller dataspel. Om jag minns rätt så var det helg när det hände. När vi kom tillbaka till skolan på måndagen pratade alla om det. Några klasser ritade teckningar. Dom satte läraarna upp i matsalen.
 

R.I.P. Anna Lindh

Igår var det 10 år sen som Anna Lindh knivskars i Stockholm. Själv blev jag typ en Anna Lindhgalning efter det. Jag gjorde några sidor på en hemsida där dom som ville hedra henne kunde vara med. Det blev inte så uppskattat av alla. Men jag har alltid varit känd för att ha varit annorlunda i t:ex skolan.
 
När jag nu läser om Anna Lindh väcks många gamla minnen till liv. Jag minns att jag jag satt på rummet och ritade teckkningar av henne. Jag var rätt duktig. Jag ska lägga upp några om jag hittar dom. Jag vet att jag har kvar dom nånstans.
 

Nytt videoinlägg - Clary och visselpappan

Pappa står i köket och diskar. Han visslar med i en låt som spelas på radion. Clary ligger även hon i köket och vill vara med.
 

En bild på Clary

Tog bara en bild på Clary den här gången i Dalarna.
 
 

Bildbomb nummer 2

Här kommer resten av bilderna. Nu får vi hoppas på att man kan skriva under bilderna.
Mamma och pappa rensar Lingon.
 
En ny dagbok jag köpte i Mora.
 
 Ibland får dom till det på nyheterna.
 
En fin Flugsvamp.
 
 
Karl-Johansvampar.
 En lurvig larv.
 
 Dukat för Lasagnemiddag.
 
 Blåbär som vi åt till pannkakorna.
 
 Suddig bild, men det är nere vid ån.
 
 En Prästkrage i september.
 
 
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Tokiga Clary i fönstret

Clary ligger i fönstret i sovrummet. Hon ser antagligen ett snöre på utsidan. Hon försöker få tag på det.
 

Nytt videoinlägg - Mysiga Bertil

Bertil ligger i sin favoritfotölj och myser.
 

Liten bildbomb från Dalarna

Meddans jag väntar på att ett videoklipp laddas upp kan jag publicera en liten bildbomb. Det går tyvärr inte att skriva text under bilderna. Det blir bara konstigt, så jag ger beskrivningen här uppe istället.

Det kommer en till bildbomb lite senare.

1: En lada i Kärvsåsen.

2: Ett hus som en kompis till mig har bott i. Det ligger bredvid ladan.

3: "Koägg" på grönbete i närheten av stugan.

4: Mamma bakade tunnbröd till Surströmmingsfesten med grannen.

5: Bordet är uppdukat för fest.

6: Grannens katt Bertil.

7: Vi gjorde en utflykt och plockade Lingon och Blåbär.

8: Påväg till Mora

 

 

 

 

 

 


Nytt videoinlägg - Bertil är ute

Nu kommer jag att ladda upp allt jag filmade när jag var i Dalarna.
 
Här är ett klipp med Bertil. Det blev rätt dålig kvalite på klippet. Ska ändra så att nästa klipp blir bättre. I klippet har Bertil varit inne och sovit. Hon brukar nästan jämt vilja gå ut när hon har sovit på dagarna.
 

Dom närmaste dagarna

Nu är vi i Dalarna igen. Vi har varit här i några dagar nu. Vi har varit ute mycket. Vi har hittat många Karl-Johansvampar. Många var maskätna. Men det fanns många som var riktigt fina.
 
 
 

RSS 2.0