Liten bildbomb på kläderna

I Onsdags var jag och mamma på stan. Vi skulle på Hindersmässan. Innan gick vi och kollade i lite affärer. Där köpte jag kläder. Kommer tyvärr inte ihåg vad affärerna hette. Men T-shirtarna på djuren köpte jag på Hindersmässan.
 
 
 

Nytt videoinlägg - Clary i snön Del 3

Idag fick Clary komma ut i snön igen. Idag var hon mer modig än vad hon har varit förut. Idag gick hon utanför tomten. Men hon tycker fortfarande att snön är läskig.
 

Bilder från Björns kalas

Igår var vi och firade min mammas bror Björn. Jag tog några bilder hemma hos honom.
 
 
 
 
 

Grytor

Hittade nyss några recept via en länk på Facebook. Det var med recept på grytor. Jag visade ett recept för mamma och pappa. Dom tyckte att den grytan såg jättegod ut. Vi försökte skriva ut receptet. Men patronerna i skrivaren hade torkat. Pappa sa att vi kunde skriva ut det när vi har skaffat patroner. För att komma ihåg vilken hemsida det var så länkar jag den här. Mitt hemside och länkminne kan vara rätt så kasst ibland. Det blir ett bildlöst inlägg. Men jag har ingen egen bild just nu som passade ihop med inlägget. 
 
http://newsner.com/2015/01/11-grytor-du-aldrig-kommer-vilja-leva-utan-nummer-6-ar-ju-verkligen-helt-suveran/
 
 
 

Nytt videoinlägg - Smarta Bambi Del 2


Nytt videoinlägg - Smarta Bambi

Bambi äter hampfrö ur fågelautomaten. Han sticker in tungan för att nå bättre.
 
 

Kissen

 
 

Typ en vecka efter

Som rubriken lyder är jag oftast lite efter med mina inlägg. Men jag ska försöka bättra mig.
 
Här kommer en bild på det jag köpte på Bana Moon i måndags. Allra gladast är jag över skivan med Melanie Safka. Har bara sett den på nätet tidigare. Men det är på sådana sidor där man inte kan betala med faktura. Mamma och pappa är lite lur på att lämna ut kortuppgifter.
 
 
 
 

Pizzamys igår

Igår hade vi pizzamys hemma. Vi hämtade dom på Pizzeria Viktoria. Har skrivit om den pizzerian förut. Det är där man även kan beställa glutefrå pizza. Jag beställde en specialare med ost champinjoner och oliver. Bild kommer här nedan.
 
 

Clary vid granen

 

Bilder från Trettondagen

Lite sent ute kanske. Men här är bilderna.
 
 
 

Bilder från fikat hos mormor

För några dagar sedan var vi och fikade hos mormor.
 
 
 

Bilder från nyår

 

RSS 2.0