EU-val, pass eller legfoto

På söndag är det val till EU-parlamentet. Själv ska jag inte rösta. En av amledningarna är att jag inte har något leg. Det gick ut i november förra året. Men jag har aldrig varit en sådan som har velat gå ut på loka saker typ krogar.
 
Har sagt till pappa att vi ska ska åka till poolisen och ta ett sådant där "munterfoto". Här i stan måste man gå till polisen för att ta pass. Altiså seriöst! Vem ser bra ut på ett pass eller legfoto? Nu får man ju inte le på dom längre. Det är nästan så att mina selfies med dubbelhaka blir finare. Fast dom ler jag ju på.
 En några dagar gammal selfie.
 
 

Clivians återkomst

Jag har säkert skrivit om den här blomman en gång förut. Men jag gör det igen.
 
Den här blomman är väldigt vattenkänslig. Man får inte ge den för mycket vatten. Den måste också ha rätt temperatur och bla bla bla. Men iår blommar den igen.
 

Nya bilder på Clary

Tog 2 nya bilder på Clary idag.
 
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Röstningsfusk eller?


Röstningsfusk?

I lördags var det som bekant final i Eurovision song contest. Jag hade 4 låtar som storfavorier som jag även röstade på. Ska även tillägga att jag SMS-röstade. Man brukar ju också bekräftelsemeddelande att bidragen har fått min röst och bla bla bla. Jag fick sådana medelanden också, TYP EN HALVTIMME EFTER ATT PROGRAMMET VAR SLUT! Då kan man ju börja undra. Räknades dom rösterna då? Det skulle inte förvåna mig om flera andra också fick meddelanden så långt efter. Med tanke på hur många som röstar kan man ju undra. Eller också har dom på röstningsverket så mycket att göra, så dom skickar ut meddelandena typ lite senare. Man kan ju inte heller skylla på klockan eftersom tävlingen hölls i Köpenhamn. För några år sedan var ju tävlingen i Baku. Jag har hört att röstningen då startade klockan 02:00 Azerbajdzjansk tid. Fast dom ligger ju några timmar före i dom länderna.
 
Kan göra ett litet videoinlägg om det senare också.
Bild från i lördags. Känner ni igen alla flaggorna?
 
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Clary myser på bordet


Nytt videoinlägg - Tranorna

En liten film på tranorna vi såg i Dalarna. Det blåste väldigt mycket ute. Det är därför det låter så mycket.
 
 

Rio 2

Kom nyss hem från bion. Jag tyckte att filmen var bra. Det var med mycket fin musik i den. Jag tycker att det är svårt att säga vilken av filmerna som är bäst. Jag tyckte att den här filmen var lika bra som ettan. Vill inte avslöja för mycket. Men i vissa scener är det nog bra om man har sett ettan också. Jag ger filmen en start 4.

Nytt videoinlägg - Igelkottar

Dom här igelkottarna såg vi när vi var ute och gick på förmiddagen.
 

Bio imorgon

Imorgon ska jag, mamma och pappa på bio. Vi ska se Rio 2. Jag tror att den är bra. Det ska också bli kul att få testa dom nya Sourcreamchipsen. Enligt inlägg på Facebook har dom gjort om chipsen. Enligt många personer har dom blivit sämre. Man får hoppas att dom iaf går att äta. Jag kan kanse lägga upp en bild på dom. Det är ju reklam innan i typ 15 miniter, så då kan man ju ta kort.
 Hittade ingen passande bild till inlägget, så det fick bli en selfie.
 
 

Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 7


Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 6


Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 5


Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 4

 

Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 3

 

Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 2

 

Nyklippt

Och sen en bild på mig som nyklippt. Det syns tyvärr inte så jättebra.
 

Ny Melanieskiva

Idag åkte jag och mamma till frissan. När vi var klara där gick vi till Banana Moon. Där hittade jag en ny skiva med Melanie Safka. Det är en samlingsskiva, så jag har egentligen många av låtarna redan. Men nästan alla låtarna är bra. Dessutom är man ju ett stort fan.
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Valborg 2014 Del 1

 

Tranorna i Dalarna

 
 


Bilder på Clary i Dalarna

 
 

Bilder från Dalarna

Här kommer några bilder från Dalarna. Har några på en massa tranor också. Men dom laddar jag upp senare.
 
 
 

Stugan

Har precis kommit hem från stugan i Dalarna. Jag har tagit en massa bilder som jag kommer att ladda upp senare ikväll. Filmade en del också när vi skjöt raketer. Dom filmerna kommer jag att ladda upp i omgångar.
 
 

RSS 2.0