Födelsedagskort

Igår avslutade jag arbetet med årets födelsedagskort till Suzzie Tapper. I år hade jag verkligen ingen inspiration till något motiv. Vi har slut på färg i skrivaren. Annars hade jag skrivit ut en selfie och skickat den till henne. Istället fick jag försöka komma på nåt annat att rita till henne. Efter mycket tänkande kom jag äntligen på något. Här har ni resultatet.
 
 
 

En bild på Märta från helgen

Kom på att jag har en till bild på Märta som jag tog i lördags.
 
 

Nytt videoinlägg - Teddybjörnen Märta


Nytt videoinlägg - Märta på röda mattan


Bilder från gårdagen

Igår kväll var vi bortbjudna igen. Den här gången var det min pappas bror som fyllde år. Dom flyttade i höstas, så det var första gången vi var i det nya huset. Det var fint, men trappan var lite läskig. Men dom hade inte satt upp något räcke eller ledstänger där än. Jag fick också träffa mitt kusinbarn Märta igen. Det här gången fick jag hålla i henne. Hon satt stilla i mitt knä fast jag inte hade hållt i henne förut. Men jag tror att det beror på att alla andra var i närheten.
 
 
 

Bilder från mormors kalas

Igår fyllde min mormor år. Hon fyllde 91 år. Jag tog inga bilder på henne. Men jag tog några bilder på maten vi fick, och lite annat. Man får altid mycket mat när man är hos henne. Dessutom hade hon både handlat och lagat maten helt själv. Det tycker jag är duktigt gjort för att vara 91 år.
 
 
 
 

Junior eurovision song contest 2014

Igår kväl var det final i Junior eurovision song contest 2014. I år var det jättebra låtar. Hade gärna velat ha låtarna på skiva om det fanns någon skiva. Allt ska ju vara så digitalt idag, så låtarna finns bara på Youtube, Spotify och Itunes. Men jag har ju Spotify, så jag får väl lyssna på låtarna där.
 
Nu till gårdagens tävling.
 
Det var 16 länder som tävlade. Det var nästan bara tjer som var med. Den enda killen var från Italien som dessutom vann. Han var bra, men min favorit var Federica från Malta. Hon är 11 år och sjunger som en riktig operasjärna. Länkar till hennes låt. Lägger även upp Italiens bidrag.
 
 

En snabbis till skräddaren

Jag och pappa har precis kommit hem från skräddaren. Pappa hade varit in till honom igår och frågat om han kunde göra en ny täckjacka till mig. Nu när vi var inne sa han att han trodde att han bara skulle byta muddar och krage på jackan. Om han ändå skulle göra en ny jacka skulle det kosta mellan 5-7000 kronor. För dom pengarna kan man ju köpa eller göra andra saker för. Så det blir en runda på stan i helgen. Lovar att lägga upp bilder på jackan/jackorna om jag hittar några.
 

Nytt videoinlägg - Talgoxefilm Del 2


Nytt videoinlägg - Grannen och Bertil


Nytt videoinlägg - Talgoxe Del 1


Nytt videoinlägg - Bertil och älgtungan


Nytt videoinlägg - Evighetståget


Kyrkogården

Igår kväll var vi till kyrkogården. Där tände vi ljus för morfar.
 
 
 

Ännu mer bilder

 
 

Några fler bilder från Dalarna

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0