Nya bilder på Clary

 
 

Pappas födelsedag

Idag är det pappas födelsedag. Jag och mamma firade honom när han kom hem från jobbet. Han fick en blombukett och några trisslotter.
 
 
 
 

Nytt videoinlägg - Saltvattensakvarie

En liten film på en av mina kusiners saltvattensakvarie. Det är Clownfiskar, en Sandvändare, en miniabborre och en massa andra konstiga djur och växter.
 

Bilderna från mormor

 
 
Nu kommer bilderna från mormor.
 
 
 
 

Mormor igår

Igår eftermiddag var jag, mamma och pappa hos mormor. Vi gjorde det gamla vanliga. Vi fikde och spelade M.I.G. Jag tog som vanligt några bilder. Dom kommer upp senare ikväll.
 

Tittarfilm

Funderar på att skicka in en film till Mitt i naturen. Jag vet också vilken film jag ska skicka in. Det är den med Bambi med perukhornen. Jag tror att den har en stor chans att visas i TV. Jag har kollat på Mitt i naturen rätt länge. Jag har aldrig sett att någon har skickat in en film med en sådan Bambi förut.

Jag lever

Ville bara säga att jag lever. Jag har haft några dagars bloggpaus av några olika anledningar. Men nu ska jag börja blogga igen.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Snart ska jag kolla på Talang.
 
Blir bildlöst inlägg. Har ingen egen bild som passar.
 
 
 

Chirldren of the universe

Fortsätter på schlagertemat.
 
Nu har nästan alla länder valt representant till årets Eurovision song contest. Mina favoriter hittills är Sverige och Storbritanien. Storbritaniens låt är en sådan låt som jag hoppas att den vinner. Men ändå inte. Storbritanien går ju direkt till final varje år. Jag tyckte att det var bättre förr när länderna som slutade mellan 1-10 gick direk till final.
 
Här här ni Storbritaniens låt.
 

Något sen summering

Nu kommer summeringen av lördagens Melodifestival.
 
Jag tycker att det är kul att Sanna Nielsen vann. Hon har varit med så många gånger innan, men aldrig vunnit. Hon var en av favoriterna i år. Sen hade jag Ellen Benedikson som favorit också. TAyvärr tror jag inte någon av låtarna skulle funka i Europa, om inte folk vill ha en fin ballad.
 
Det här var väl inte direkt en summering. Men jag har ju redan skrivit om alla låtar redan. Nästa summering kommer troligtvis till sommaren när det är Lilla Melodifestivalen.
 

Schlagerkänslor?

Ikväll är det final i Melodifestivalen 2014. Jag brukar alltid ha typ schlagerkänslor. Men just nu har jag inte så mycket schlagerkänslor. Fick veta tidigare idag att Vintrosa kyrka har brunnit. Jag var mycket i Vintrosa när jag var liten. Eller liten och liten. Man bethöver bara backa 9-10 år. Mormor och morfar hade en stuga där. Det var ett litet torp från 1600-talet. Jag har inga bilder därifrån just nu. Men en av mina kusiner har målat av stugan. Den tavlan sitter på väggen hos mormor. Kan ta kort på den nästa gång jag åker till henne.
 

Drängen

Kollade nyss på menyn som finns på restaurang Drängen. Vi ska dit på fredag kväll och fira en av mina kusin som fyller år. Allt på menyn verkade sååå gott. Jag blev typ sugen direkt när jag såg menyn. Jag bestämde att jag ville ha oxfilé och klyftpotatis. Det blev rätt dyrt. Men det är ju inte varje dag vi går ut och äter med släkten.

Djurselfie

Den här bilden är egentligen från igår. Men jag kände för att uppdatera lite. Igår var det Clarys förra mattes födelsedag. Då grattade jag henne med den här bilden.
 
 
 
 

Summering av Andra chansen

Nu har jag ju redan hört alla låtar redan, och även skrivit om dom. Jag kommer som vanligt att skriva om vad jag tyckte om dom som gick vidare.
 
Helena Paparizou: Survivour= Precis som förra gången tycker jag fortfarande att låten är bra. Nu har man ju även hört dom på radion fler gånger. Jag tycker fortfarande att hennes förra låt My number one är bättre. Men jag är endå glad för att den kom till finalen. Den får betyg 4,5 av mig.
 
Linus Svenning: Bröder= Den här låten tyckte jag inte alls om första gången jag hörde den. Nu tyckte jag att den blev något bättre. Men jag tycker inte att den passar i Melodifestivalssammanhang. Martin borde gått vidare istället. Linus låt får poäng 3 av mig
 
 
 

Perukhorn

Såg nyss att jag hade fått svar på ett inlägg. Det är videon med Bambi. Jag fick veta att det kallas för perukhorn. Har fortfarande inte fått någon bild på Bambi. Men jag hoppas att jag får det så småningom. För övrigt ser det ut som att han mår bra. Hornen har inte växt så mycket på honom än.
 
Tack iaf för svaret. Man har ju undrat vad det är.
Suddig bild. Men bilden är typ en stillbild från ett klipp på Youtube. Jag tror att det är ett annat rådjur vi hade på tomten. Men jag tyckte att inlägget skulle bli trist utan en bild.
 

RSS 2.0