Selfie

Uppdaterar lite med en selfie jag tog igår.
 

Snart är det dags igen

Snart är det 1:a december och Suzzie Tappers födelsedag. Här är årets brev jag ska skicka till henne. Jag hoppas att hon blir glad för det.
 
 

JESC utan Sverige

Just nu är det final i Junior eurovision song contest. Sverige är inte med iår, så det visas tyvärr inte på TV. Man ska kunna se finalen live på hemsidan. Men när jag klickar på länken kommer det upp en ruta att man måste installera något. Det var något konstigt program som jag inte kände igen. Man kan även kolla live på youtube. Men där är det inte något ljud. Man kan också chatta med andra Youtubers under sändningens gång. Dom säger också att dom inte har något ljud. Men jag har sett att dom lägger upp showen i efterhand, så jag får väl titta då. Men det blir ju inte lika kul när man får veta vinnaren i efterhand. 
 
Här har ni mina favoriter i år. Båda länderna är debutanter vilket jag tycker är kul.

Uppdukat

Idag firade vi min mormor. Idag var vi för ovanlighetens skull hemma hos oss. Det var för att mamma inte tyckte att hon skulle behöva fixa allt själv. Hon är ju ändå 92 år. Men hon är ändå pigg för sin ålder. Hon bor fortfarande hemma och har ingen hemtjänst. Tog ingen bild på henne idag. Tog en bild på det uppdukade bordet. Till vänster om bilden syns mammas bror. Den andra personen är pappa.
 
 

Minneslunden i lördags

Visst är det mycket finare när det är mörkt ute?
 
 
 

RSS 2.0